U NOVOM SADU

Suprug Aleksandre Prijović srušio se nakon njezina koncerta: Pjevačica zapomagala i plakala, njega polijevali vodom

‘Filip i Aleksandra su u pratnji osiguranja krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio...‘, kazao je izvor

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i sin Aleksandar

 Instagram/Filip Živojinović/

Filip Živojinović srušio se na koncertu svoje supruge, Aleksandre Prijović, u novosadskom "Spensu" u nedjelju, prenosi Kurir. Kako srpski mediji prenose, pjevačica i Živojinović su se uputili prema automobilu nakon koncerta kada je njemu pozlilo.

"Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila koncert te su Filip i onu u pratnji osiguranja krenuli prema izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio...", prepričavao je izvor. Pjevačica je počela zapomagati i plakati, a njega su, rekao je izvor, polijevali vodom.

"Osiguranje ga je unijelo u njegov automobil i negdje odvezlo, a Aleksandru su vratili u dvoranu, vjerojatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam što se dalje dogodilo i je li nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo", kazao je izvor.

O ovome se nije oglasio poznati par, a kako se neslužbeno doznaje, Živojinoviću se zdravstveno stanje stabiliziralo. Srpski mediji pišu da je to posljedica napornog rada oko organizacije velikih broja koncerata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 14:17