MRAČNA PROŠLOST

Suprug slavne glazbenice je ubojica i silovatelj, ali ona ga brani: ‘Imao je samo 15 godina‘

Imao je 15 godina, a ona 16... I bili su u vezi, odgovorila je svojedobno pjevačica kad su je pitali za partnerovo silovanje
Nicki Minaj i Kenneth Petty
 MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Američka pjevačica Nicki Minaj, vlasnica hitova "Anaconda" i "Super Bass", u ponedjeljak je objavila sretnu vijest o trudnoći, a svjetska javnost tim povodom ponovno se raspisala o burnoj prošlosti njezina supruga Kennetha Pettyja, za kojeg se reperica udala prije nešto manje od godinu dana.

Nicki (37), pravoga imena Onika Tanya Maraj, i 42-godišnji Kenneth, bili su par još u srednjoj školi, no putevi su im se razišli kad je ona počela graditi uspješnu pjevačku karijeru. Minaj je u međuvremenu ljubila kolege Meek Milla i Nasa, a vezu s prvim ozbiljnim dečkom Kennethom obnovila je 2018. godine.

No on, s obzirom na mnogobrojne probleme sa zakonom, definitivno nije no dobrom glasu. Naime, Petty je 1995. osuđen zbog pokušaja silovanja 16-godišnje djevojke, nakon što ju je, prijeteći joj oštrim predmetom, pokušao prisiliti na seks. Dobio je kaznu u trajanju od 18 do 54 mjeseca zatvora, a također se morao registrirati kao seksualni prijestupnik u saveznoj državi New York.

No to nije sve - godine 2006. izjasnio se krivim za ubojstvo za koje je proveo sedam godina iza rešetaka. Kako prenosi The Mirror, Kenneth je tijekom boravka u zatvoru počinio čak devet disciplinskih prekršaja pa je četiri mjeseca proveo i u samici.

Nakon što je napokon pušten na slobodu, opet se počeo viđati s Nicki, koja ga je žustro branila i opravdavala njegove grijehe iz prošlosti.

- Imao je 15 godina, a ona 16... I bili su u vezi! - pisala je svojedobno reperica na društvenim mrežama nakon što su je komentatori pitali za partnerovo silovanje. Inače, Kenneth se ranije ove godine ponovno našao u problemu jer se nije prijavio kao seksualni prijestupnik kad se preselio iz New Yorka u Kaliforniju.

Nakon što su se vjenčali u listopadu prošle godine, Minaj je izjavila kako je spremna zasnovati obitelj, a čak je počela razmišljati i o povlačenju iz svijeta glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:33