ISKRENI INTERVJU

Suprug TV zvijezde koju i Hrvati obožavaju progovorio o borbi s alkoholom: ‘Bilo je kaotično, osjećao sam se kao luđak‘

Jason Ritter oženio se za glumicu Melanie Lynskey, a u početku njihove veze vjerovao je da je ne zaslužuje zbog svoje ovisnosti

Melanie Lynskey i Jason Ritter u emisiji ”Drew Barrymore Show”

 Cbs/Planet/Profimedia/Cbs/planet/profimedia

Glumački par Jason Ritter i Melanie Lynskey gostovali su u talk showu filmske zvijezde Drew Barrymore u kojem su progovorili o izazovu s kojim su se suočili početkom veze, točnije o glumčevu problemu s alkoholom.

Iako je od početka shvatio da je Lynskey "nevjerojatna", trebalo mu je vremena da shvati da je ona prava. Inače, glumica je publici najpoznatija kao zvijezda serije “Dva i pol muškarca” u kojoj je utjelovila lik pomalo neobične susjede Rose.

image

Melanie Lynskey, Martin Sheen i Holland Taylor u seriji "Dva i pol muškarca" 2003.

Cbs Collection/Everett/Profimedia/Cbs Collection/everett/profimedia

- Nije to tako slatka priča kao što neki možda misle. Sve to je ustvari bilo kaotično, zanimljivo i čudno u isto vrijeme. Imao sam problema s alkoholom, započeo je 43-godišnji Ritter.

- Znao sam koliko je ona nevjerojatna, ali mislio sam da bi bila nevjerojatna za nekoga tko je zapravo zaslužuje. Ja se nisam osjećao kao ta osoba. Tada sam se osjećao kao luđak, prisjetio se.

- Tek nakon možda godinu dana otkako sam prestao piti, počeo sam razmišljati na drugačiji način. Možda mogu sada obećati neke stvari nekome. Možda mogu biti bolja osoba. Znao sam da je nevjerojatna i dovoljno sam radio na sebi da osjećam kako bih i ja mogao biti pravi za nju, ispričao je voditeljici i glumici koja se nadovezala na njegovu priču.

image

Drew Barrymore

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Nisam pila gotovo četiri godine, rekla je 48-godišnja Barrymore koja je također vodila borbu s alkoholom nakon razvoda od glumca Willa Kopelmana 2016.

Glumica se, kako kaže, osjećala isto kada su u pitanju bili ljubavni odnosi.

- Mnogi koji imaju problema s alkoholom govore da ne mogu biti s nekim. Misle da nemaju pravo biti s nekim kako bi zaštitili tu osobu, objasnila je.

Ritter i Lynskey vjenčali su se 2020., a svoje prvo dijete dobili su godinu dana prije.

image

Melanie Lynskey i Jason Ritter

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:10