‘ZLICA‘ SELLING SUNSETA

Suprug zvijezde Netflixa zatražio zabranu prilaska: ‘Nisam udario sina! Kuću nam je pretvorila u smetlište, poludio sam‘

Suprug Christine Quinn tvrdi da su se stalno svađali oko neuredne kuće, a da je poludio zbog njezinih nedresiranih pasa

Christian Richard i Christine Quinn

 Profimedia/

Suprug zvijezde Netflixova reality showa ‘Selling Sunset‘ Christine Quinn, Christian Richard, podnio je zahtjev za zabranu prilaska bivšoj reality zvijezdi nakon što je prošli tjedan uhićen zbog obiteljskog nasilja.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Richard, koji je rođen kao Christian Dumontet, zatražio je da se njegovoj supruzi naredi da ostane najmanje 100 metara dalje od njihove kuće u Los Angelesu, iz koje je također tražio da se Quinn iseli.

Imućni poduzetnik također je zatražio da Quinn ne putuje s njihovim dvogodišnjim sinom Christianom izvan Los Angelesa bez njegova dopuštenja. On u dokumentima, naime, tvrdi da je ona sposobna oteti njihovo dijete.

45-godišnji Richard također tvrdi da njegova supruga ima ‘povijest prijetnji da će oduzeti ili sakriti‘ njihova sina od njega te da nije bila kooperativna kad je zajedničko roditeljstvo u pitanju. Istaknuo je i da je 35-godišnja agentica za nekretnine "jako bliska" s majkom i ocem te da ga brine da bi mogla pobjeći u Teksas, gdje oni žive, s njihovim malim djetetom.

U svom sudskom podnesku Richard je također opisao navodne događaje koji su doveli do njegova uhićena. Zanimljivo je da se njegovi navodi razlikuju od navoda Christine Quinn, koja je izjavila da je on njihova dvogodišnjeg sina udario staklenom bocom tijekom njihove svađe.

image

Christine Quinn

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"Iako nikada nije bilo obiteljskog nasilja tijekom njihove veze, kroz cijelo vrijeme braka, gospodin Dumontet i gospođa Quinn svađali su se oko stanja u kući", stoji u sudskom podnesku.

"Gospođa Quinn posjeduje dva psa koji su njezini kućni ljubimci, a odbila je njihovu dresuru. Kao rezultat toga, svaki dio kuće stalno je ispunjen psećim izmetom, posteljina je umrljana psećim urinom te je otrcana i poderana zbog neprestanog i nekontroliranog psećeg žvakanja", navodi dalje.

Richard tvrdi da su njihovi drveni podovi "trajno istrošeni, bez boje, zamrljani neugodnim mirisima i općenito nepopravljivo oštećeni" te da je "pod jedne kupaonice na drugom katu kuće toliko natopljen psećom mokraćom da se vide mrlje čak i na stropu ispod njega."

Poduzetnik tvrdi da je on "jedini koji konstantno čisti za psima" te da čak koristi to "vrijeme dok čisti usisavačem" kao "aktivnost zbližavanja sa sinom".

Richard u sudskim dokumentima tvrdi da on i Quinn, koji oboje rade od kuće, također imaju brojne nesuglasice oko odgoja djeteta.

“Iako nemaju nikakvih obveza zbog kojih bi morali izbivati iz kuće, gospođa Quinn više je puta izrazila želju da angažiraju dadilju koja bi se 24 sata dnevno brinula za njihova sina Christiana. Gospodin Dumontet smatra da je neprimjereno imati tako nešto pored dvoje roditelja koji su stalno s djetetom te da bi dadilja trebala završavati s poslom svaki dan u 15 sati", navodi se dalje.

Richard također tvrdi da je 18. ožujka zamolio njihovu dadilju putem poruke u grupnom razgovoru sa suprugom da ode kući u 15 sati. Međutim, Quinn je "preglasala" njegov zahtjev i rekla dadilji da ostane, što je ona na kraju i učinila.

„Saznavši to, gospodin Dumontet je poslao poruku u grupni razgovor tražeći da se sva komunikacija između gđe. Quinn, njega i Alexis odvija u tom grupnom razgovoru, što je Quinn razbjesnilo. Zbog toga je izrazila opetovanu i neutemeljenu zabrinutost da joj gospodin Dumontet želi oduzeti uslugu dadilje - nešto čime on nikada nije prijetio", navodi dalje Richard.

image

Christine Quinn i Davina Potratz

Vegan/gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vegan/gio/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dana 19. ožujka, na dan kada je Richard uhićen, imućni poduzetnik tvrdi da se suočio sa svojom suprugom u vezi pasa koji su mokrili po nekim od njegovih "vrlo vrijednih, nezamjenjivih i sentimentalnih stvari", za koje tvrdi da ih je pohranio u prostoru koji je bio nedostupan za životinje.

U sudskim dokumentima navodi da je njegova supruga bila na krevetu "s predmetima za čišćenje, limenkama soka i ostacima hrane nasumično razbacanim po sobi, tekućinom za čišćenje prolivenom po podu koja se slijevala u tvrdo drvo, zatim ručnicima i krpama razbacanima po podu i uglavnom praznom vrećom za smeće koja je bila puna prljavih krpa i papirnatih ručnika, a čiji je sadržaj bio prosut po podu."

Nakon što je Quinn odbila počistiti svoj nered u kući, Richard tvrdi da je "zgrabio vreću za smeće s poda i bacio je u stranu, uza zid."

“Gospodin Dumontet nije bacio vreću prema gospođi Quinn, niti prema njihovom sinu. Osim toga, u njoj nije bilo stakla, jer nije bilo razbijenog stakla u sobi ili bilo gdje u kući”, piše.

Nakon što je Quinn navodno "zgrabila dijete za ruku i odvela ga iz spavaće sobe u drugu sobu u kući", Richard kaže da je sjeo za svoje računalo kada je Quinn došla i "vrlo smireno" razgovarao s njom o njihovom predstojećem ljetovanju.

“Gospođa Quinn zatim je izašla iz sobe i, za nekoliko minuta, policajci su upali u spavaću sobu s izvučenim oružjem, naredivši gospodinu Dumontetu da izađe iz kuće, ne ostavivši mu vremena da pokupi bilo kakve osobne stvari, dok je još bio u kućnom ogrtaču,” navodi on.

image

Christian Richard

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Richard tvrdi da je bivša zvijezda Netflixa, s kojom se vjenčao 2019. godine, "podnijela lažnu policijsku prijavu s izmišljenim optužbama za obiteljsko zlostavljanje" kako bi "dobila prednost u potencijalnom postupku razvoda i skrbništva." U sudskim dokumentima, Richard je rekao da su on i Quinn u braku od 2021.

Također tvrdi da Quinn koristi paparazzi fotografije njegova uhićenja kako bi ga dodatno "osramotila i ponizila" nakon što je uhićen zbog napada smrtonosnim oružjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:53