PORUKA PRATITELJIMA

Supruga Aleca Baldwina podijelila mračnu stranu života slavnih: ‘On već dugo, dugo pati od PTSP-a‘

Majka šestero djece (37) ispričala je o izazovima s kojima se ona i njezin suprug suočavaju nakon kobne pucnjave

Hilaria Baldwin

 Instagram

Hilaria Baldwin u četvrtak je na svom Instagramu objavila je kako njezin suprug, slavni glumac Alec Baldwin pati od PTSP-a i da se bori s njim već 'dugo vremena'.

Majka šestero djece (37) na storyjima je ispričala o izazovima s kojima se ona i njezin suprug suočavaju nakon kobne pucnjave na setu filma Rustu u listopadu u kojoj je Baldwin upucao snimateljicu Halynu Hutchins. Pritom je otvoreno stala u suprugovu obranu.

'Moj muž trenutno pati od PTSP-a. To nije samo zbog onoga što se nedavno dogodilo, on pati od toga već jako, jako, jako dugo', rekla je Hilaria, dodajući da ga mediji i 'trolovi' žele provocirati.

'I žele ga uznemiriti. A onda žele stvoriti vijesti o tome', dodala je.

Komentirala je i 'mračnu stranu' života u javnih osoba, rekavši svojim pratiteljima da je teško 'ignorirati' negativne komentare.

'Problem je u tome što ako ništa ne kažete, dajete im prostora da govore umjesto vas, a vaša šutnja im ponekad govori dovoljno da mogu umjesto vas pričati vašu priču', nastavila je Hilaria, dodajući da je 'situacija zeznuta jer ne želi stalno odgovarati na svaku ludu stvar' koju ljudi govore.

'Umorna sam od šutnje i želim koristiti svoj glas kako bih vam pokažem da se s ovime ne suočavaju samo slavni', objasnila je Hilaria, dodajući: 'Svi imaju trolove, ljude koji ti žele reći jesi li dobar ili loš ili što misliš ili što osjećaš', kazala je svojim pratiteljima instruktorica joge i poručila im: 'Imajte svoje granice, znajte kada treba stati, ali smijete govoriti svoju istinu.'

Njezina izjava došla je u trenutku kada je Baldwin objavio pismo ekipe Rusta u kojem poriču da su uvjeti na setu bili nesigurni i prethodili smrtonosnoj pucnjavi.

Dva dana nakon što je Baldwin zanijekao da je povukao okidač u intervjuu za ABC i on i Hilaria izbrisali su svoje Twitter račune.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:24