LIJEPA SJEĆANJA

Supruga Brucea Willisa objavila simpatični stari video glumca: ‘Moj najveći obožavatelj, zaljubljena sam u njega‘

Willisu je dijagnosticirana afazija, no njegovo stanje je napredovalo te je nedavno dobio dijagnozu frontotemporalne demencije

Bruce Willis i Emma Heming 2019.

 Angela Weiss/Afp

Supruga Brucea Willisa, Emma Heming podijelila je simpatični stari video glumca nakon što je otkriveno da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

U kratkom videu na njezinom Instagram storyju, 67-godišnji glumac govori koliko je “lud” za brendom za njegu kože svoje supruge. Oduševljena što je otkrila staru objavu na Instagramu, 44-godišnja bivša manekenka ponovno je podijelila snimku sa svojim pratiteljima i glumčevim obožavateljima.

Bruce u videu recitira rečenicu iz intervjua koji je ona prethodno dala za USA Weekly dok govori: “Intervju s Emmom Heming Willis, osnivačicom i izvršnom direktoricom Cocobabe”. Ona ga snimajući zatim pita: “Što kažeš na to?”, dok on odgovara: “Što kažem na to? Lud sam za tim!”.

- Moj najveći obožavatelj, zaljubljena sam u njega, napisala je ispod snimke.

image

Bruce Willis

Instagram/EmmaHemingWillis

Par koji se vjenčao 2009. ima dvije kćeri; Mabel (10), i Evelyn (8), a u braku s bivšom suprugom i glumicom Demi Moore dobio je tri kćeri; Rumer (34), Scout (31) i Tallulah (29).

Obitelj je prije godinu dana najavila da se holivudski glumac povlači iz svoje dugogodišnje karijere zbog borbe s afazijom. Međutim, prošli mjesec otkrili su da je njegovo stanje napredovalo te da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

Bolest utječe na režnjeve mozga iza čela, koji se bave ponašanjem, rješavanjem problema, planiranjem i emocijama sa simptomima koji uključuju promjene osobnosti, opsesivno ponašanje i poteškoće s govorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:43