POGLEDAJTE VIDEO

Supruga Brucea Willisa podijelila slatku uspomenu: ‘Bilo je to te zime kad sam se ludo zaljubila u njega‘

Ranije ove godine, objavljeno je da je glumcu dijagnosticirana bolest mozga, afazija, koja mu otežava govor i razumijevanje

Emma Heming i Bruce Willis prije 15 godina na zimskom odmoru

 Instagram/EmmaHeming

Supruga Brucea Willisa (67), Emma Heming Willis (44), objavila je video star 15 godina kojim je obilježila period u kojem se zaljubila u holivudskog glumca. Snimka iz 2007. prikazuje manekenku i Willisa kako uživaju na zimskom odmoru, koja je potpuno oduševila njezine pratitelje.

- Bilo je to te zime, prije 15 godina, kad sam se ludo zaljubila u njega - napisala je Heming uz opis “ljubav mog života”.

Ranije ove godine, obitelj je objavila da je Bruceu dijagnosticirana bolest mozga, afazija, zbog čega se povukao iz svijeta glume.

- Kao obitelj, željeli smo podijeliti s njegovim nevjerojatnim obožavateljima da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema. Nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga i s puno obzira, Bruce stopira svoju karijeru koja mu je puno značila - priopćila je obitelj.

- Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna obitelj i htjeli smo uključiti njegove obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu - zaključili su.

image

Bruce Willis i Emma Heming

Angela Weiss/AFP

Afazija je oblik oštećenja mozga koji otežava govor i razumijevanje. Ostavlja oboljele nesposobne za učinkovitu komunikaciju, a često može biti posljednica moždanog udara.

Heming, koja s Willisom ima dvije kćeri, Mabel (10) i Evelyn (8), prethodno je govorila o tome kako je njegova bolest utjecala na njezino mentalno zdravlje. U razgovoru za The Bump u svibnju je ispričala kako je odlučila izdvajati više vremena za sebe kako bi očuvala svoje mentalno zdravlje.

- Stavila sam potrebe svoje obitelji iznad svojih, što me ne čini nikakvim herojem. Ta količina brige za sve članove moje obitelji uzela je danak na moje mentalno zdravlje, ali i opće zdravlje, a nije služila nikome od obitelji - iskreno je rekla.

Zatim je putem Instagrama na Nacionalni dan podizanja svijesti o tuzi otkrila kako se nosi sa svojim “paralizirajućim” osjećajima tuge objavivši video sebe kako se bavi različitim hobijima.

- Ovo je bilo ljeto samootkrivanja, pronalaska novih hobija, izlaska iz zone komfora. Moja tuga može biti paralizirajuća, ali učim kako živjeti uz nju. Kao što mi je moja pokćerka Scout rekla - tuga je najdublji i najčišći oblik ljubavi. Nadam se da ćete i vi pronaći utjehu u tome - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:49