NAMJERNO PROVOCIRA?

Supruga Kanyea Westa ne obazire se na kritike Talijana, opet gradom šeće polugola...

Censori je na sebi imala tajice i grudnjak od materijala koji podsjeća na materijal od kojeg se rade hulahupke

Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Australska arhitektica Bianca Censori, 28-godišnja šefica za arhitekturu u tvrtki YEEZY 46-godišnjeg američkog repera Yea (nekoć poznat pod imenom Kanye West) i njegova supruga, u srijedu je ponovno na ulice Italije izašla u provokativnom izdanju, javlja Daily Mail.

Censori je na sebi imala tajice i grudnjak od materijala koji podsjeća na materijal od kojeg se rade hulahupke. Na nogama je imala bijele cipele na petu.

image

Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Oštrooki Promatrači su istaknuli da njezin outfit neodoljivo podsjeća na onaj koji je Yeova bivša supruga, američka reality TV zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian (42), odjenula 2021. godine, neposredno prije no što su ona i Ye prekinuli.

Za razliku od Censori, čiji se outfit jedva može nazvati odjećom, Ye je na sebi imao klasične šire crne hlače i crnu jaknu. Lice je omotao u nešto crnu tkaninu, a na nogama naoko nije imao ništa osim crnih čarapa, no moguće je da se zapravo radilo o novoj YEEZY obući koja podsjeća na čarape.

image

Bianca Censori i Ye

BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Podsjetimo, kad je Censori ranije ovog tjedna na talijanske ulice izašla u sličnom, ali ponešto prozirnijem outfitu, Talijani su pozvali svoje vlasti da je kazne za "nepristojnost".

Prema talijanskoj službenoj turističkoj stranici CIU Travel lokalno stanovništvo smatra „uvredljivim” vidjeti posjetitelje „kako šetaju ulicama u raznim stanjima oskudno odjeveni.”

image

Bianca Censori

BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Prema Ustavnom sudu Talijanske Republike, Censori se zbog neprimjerenog odijevanja na mjestima koja pohode maloljetnici može kazniti novčanom kaznom od pet do 10 tisuća eura, a može je se kazniti i zatvorskom kaznom u trajanju od četiri mjeseca do četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:30