PRVA DAMA

Supruga novog crnogorskog predsjednika top je tema u regiji: Tko je atraktivna, samozatajna Milena?

Za vrijeme kampanje i izbora, čitavo je vrijeme bila uz supruga, bez obzira što je prije samo dva mjeseca rodila njihovo treće dijete

Jakov Milatović i supruga Milena

 Savo Prelevic/Afp

Još tijekom predsjedničke kampanje u Crnoj Gori, supruga novoizabranog predsjednika Jakova Milatovića, Milena Milatović svojom je pojavom plijenila pažnju javnosti, a ovih dana o njoj pišu svi mediji regije.

Pobjedu je Milatović odnio s osvojenih 60 posto glasova, njegova se inauguracija očekuje sredinom idućeg mjeseca, a središnja pojava tog događaja bez sumnje će biti njegova supruga.

Za vrijeme trajanja kampanje i izbora, atraktivna Milena Milatović čitavo je vrijeme bila uz svog supruga, bez obzira što je prije samo dva mjeseca rodila njihovo treće dijete, djevojčicu Anu. Osim nje, Milatovići su roditelji dvoje starije djece, Sare i Davida. U suprugovu pobjedu čvrsto je vjerovala, što je ranije često isticala za tamošnje medije, pozivajući građane da glasuju za Jakova Milatovića.

S druge strane, Milena Milatović prilično je samozatajna osoba i na svom Instagramu vrlo rijetko objavljuje, čak i manje od svog supruga koji na svom profilu ima nekoliko obiteljskih fotografija i snimki, od kojih jedna od najsvježijih datira s kraja prošle godine i uz koju je, između ostalog, napisao kako će 2022. pamtiti "po obiteljskoj sreći koja ga je inspirirala da stvara i stvori bolje dane", te da se u novoj godini "raduje što će se još više uposliti u ulozi tate".

A obitelj Milatović rijetko se moglo vidjeti i u javnosti, bez obzira na prošlu ministarsku funkciju novog predsjednika, pa su tako neke od rijetkih zajedničkih fotografija s djecom snimljene još 2021., a na svima djeluju skladno i sretno. Prva dama Crne Gore, uz činjenicu da je majka troje djece, uspješna je poslovna žena i direktorica financija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprijenosnom sustavu. Taj posao je dobila 2021., dok je njezin suprug bio ministar, a na direktorskom mjestu zamijenila je Jovana Gošovića, koji je navodno prijatelj njezina supruga.

Prema podacima iz imovinske kartice iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 četvornih metara, a sa suprugom Milenom suvlasnik je i stana od 68 četvornih metara. U mirovinskom fondu Milatović ima 85.000 eura, a na tekućem računu 7000 eura. Njegova supruga na tekućem računu posjeduje nešto više od 3000 eura, a u prosincu prošle godine je zaradila 909 eura. Kako bilo, o Mileni Milatović će se, čini se, u idućih nekoliko godina još podosta pisati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:56