BIJOU PHILLIPS

Supruga posrnulog glumca koji je osuđen za silovanje dviju djevojaka zatražila razvod braka

Phillips je prije no što je njezin suprug Danny Masterson osuđen na 30 godina zatvora ustvrdila da je "divan suprug i otac"

Danny Masterson i Bijou Phillips

 no [email protected]/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Američka glumica Bijou Phillips (43) predala je u ponedjeljak Višem sudu u Santa Barbari zahtjev za razvod braka s Dannyjem Mastersonom, 47-godišnjim američkim glumcem koji je 7. rujna nakon dvije osuđujuće presude za silovanje kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 30 godina, piše The Associated Press.

Phillips i Masterson, koji je slavu stekao ulogom Stevena Hydea u seriji "Lude 70-e", u braku su bili 12 i imaju 9-godišnju kći.

Ni ona ni on nisu komentirali njezinu odluku.

Masterson tvrdi da nije kriv za silovanja za koja je osuđen, a njegovi su odvjetnici najavili da će se žaliti na osuđujuću presudu. Oni tvrde da je bilo problema s dokazima te da je presuda u koliziji s Ustavom Sjedinjenih Američkih Država.

Phillips je zajedno s članovima Mastersonove obitelji nazočila suđenju koje je završeno osuđujućom presudom za 47-godišnjeg glumca. Mastersonu se jednom već sudilo zbog silovanja koja su se dogodila 2003. godine. Prvo je suđenje poništeno, a na drugom je proglašen krivim za dva od tri za koja je optužen.

Phillips je zaplakala u sudnici kada je njezin suprug 31. svibnja proglašen krivim za dva silovanja, a zaplakala je i kada je 7. rujna osuđen na 30 godina zatvora.

Phillips je prije izricanja spomenute zatvorske kazne sudu rekla je da Masterson "divan suprug i otac". Njih su dvoje u vezu stupili 2004. godine, a vjenčali su se 2011. godine.

Masterson je osuđen za silovanje dvije žene koje je 2003. godine upoznao preko Scijentološke crkve. Obje su rekle da im je u pića ubacio drogu te ih nasilno silovao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:36