PODRŠKA SA SVIH STRANA

Supruga poznatog DJ-a oglasila se prvi put nakon njegove smrti: Objavila je emotivnu fotografiju i poruku

Odjeća koju nose odgovara onoj koju je nosila na posljednjem videu koji je snimila s tWitchem

Stephen tWitch Boss i Allison Holker

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Američka plesačica, koreografkinja i glumica.Allison Holker oglasila se prvi put nakon smrti svog supruga, omiljenog DJ-a Stephena "tWitch" Bossa. Na Instagramu je objavila emotivnu poruku, a podrška dolazi sa svih strana. Stephenova majka odmah je nakon smrti podijelila objavu kako bi mu odala počast.

Njegova supruga sada je na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju.

- Moj jedan jedini. Oh kako me srce boli. Jako nam nedostaješ – napisala je uz fotografiju, a odjeća koju nose odgovara onoj koju je nosila na posljednjem videu plesnog para koji je podijelila 11. prosinca, odnosno dva dana prije njegove smrti.

Osim opisa i komentari su emotivni, svi joj šalju poljupce i zagrljaje, suosjećaju s njom i naglašavaju da su joj podrška.

- Toliko ti ljubavi svi šaljemo. Nadam se da to osjećaš – napisala je u komentarima poznata voditeljica Ellen, koja je godinama surađivala s tWitchem.

Počinio samoubojstvo

Boss je počinio samoubojstvo u 40. godini života, navode liječnici iz Los Angelesa.

Bossova majka Connie Boss Alexander također je u utorak podijelila objavu u čast svome sinu, a uz nju je objavila i snimku zaslona FaceTime poziva koji je imala s Bossom prije njegove smrti.

- Oh kad bih samo mogla do neba – stoji u opisu.

Ranije ovog mjeseca Holker i Boss proslavili su devetu godišnju braka. Kada je umro, vijest je objavila na društvenim mrežama.

- Stephen je osvijetlio svaku prostoriju u koju je ušao. Cijenio je obitelj, prijatelje i zajednicu iznad svega, a vođenje ljubavlju i svjetlom bilo mu je sve. Bio je okosnica naše obitelji, najbolji suprug i otac, i inspiracija svojim obožavateljima. Reći da je ostavio nasljeđe bilo bi podcjenjivanje, a njegov pozitivan utjecaj će se i dalje osjećati. Sigurna sam da neće proći dan da mu ne odamo počast. Molimo za privatnost u ovom, meni, naročito našoj djeci, teškom trenutku - rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:29