INTIMNA ISPOVIJEST

Supruga preminulog repera priznala: ‘Da, viđao je druge žene, no imali smo dogovor...‘

Prepričala je trenutak kada je primila razoran telefonski poziv u kojem su je obavijestili o Cooliovoj smrti

Mimi Ivey i Coolio

 Screenshot/instagram

Cooliova dugogodišnja partnerica tvrdi da se reper "viđao s drugim ženama" prije nego što je umro, no ističe da su se njih dvoje "razumjeli", prenosi Page Six.

- Bio je tko je bio. Ako se viđao s drugim ženama, znala sam za to - rekla je Mimi Ivey za Daily Mail u novom intervjuu.

- Ne postoji ništa što je taj čovjek ikada skrivao od mene. Razgovarali smo o svemu. Poznavala sam cijeli njegov život i nismo imali tajni - dodala je.

Iako službeno nisu bili u braku, Ivey je uzela Cooliovo prezime i jedno drugo su se u javnosti nazivali "mužem" i "ženom".

- Otišli smo na sud, ispunili svu papirologiju i planirali je predati, no jednostavno smo odlučili da je nećemo predati. To je samo komad papira koji ne mijenja ono što itko od nas osjeća jedno prema drugom - rekla je.

Egzotična plesačica otkrila je da će preminuli reper biti kremiran.

- Poštujem njegove želje. Želio je biti kremiran. Nije želio sprovod - rekla je i napomenula da nije želio misu zadušnicu ni "ništa od toga".

Mimi je također prepričala trenutak kada je primila mučni telefonski poziv u kojem su je obavijestili o Cooliovoj smrti.

- Samo se sjećam zraka i života koji je izlazio iz mog tijela - rekla je za Page Six..

- Bila sam vani, spremala se odvesti sina na trening. Sjećam se samo padanja na koljena. Srušila sam se - otkrila je.

Podsjetimo, 59-godišnji Coolio pronađen je mrtav na podu kupaonice svog prijatelja, a samo nekoliko dana ranije fotografirao se s obožavateljima u zračnoj luci u Houstonu uoči onoga što je na kraju bio njegov posljednji nastup uživo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:53