COLIN I LIVIA

SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA ŽIVI U STRAHU Školski prijatelj iz djetinjstva je maltretira prijetećim porukama i pozivima, slao im je sporne fotografije

Colin Firth i supruga Livia Giuggioli; Marco Brancaccia (u krugu)
 Twitter / REUTERS/Eddie Keogh

Supruga slavnog britanskog glumca Colina Firtha optužila je talijanskog novinara za uhođenje. Livia Giuggioli (48) navodi da joj je Marco Brancaccia prijetio u telefonskim pozivima i kroz poruke. Navodno je slao i neprimjerene fotografije Firthu zbog čega je glumac kontaktirao talijansko tužiteljstvo.

Policija je Brancacciji zaplijenila računalo i telefon i provodi istragu.

Marco Brancaccia (55) zapravo je školski prijatelj Livije koja s mužem ima kuću nedaleko od Città della Pieve u Umbriji, piše Daily Mail. Novinar talijanske novinske agencije Ansa počeo je uhoditi Giuggioli još u rujnu 2016. jer se navodno nije mogao pomiriti s činjenicom da više nije dio njezinog života. Talijanska La Repubblica piše da je prijetio objavom kompromitirajućih članaka o njoj i Firthu.

U tužbi Giuggioli navodi da je živjela u strahu te da je bila uvjerena da je slijedi. Talijanska je policija potvrdila da je par podnio tužbu te da se slučaj istražuje. Glasnogovornik glumca rekao je da ne može komentirati istragu koja traje.

Firth se oženio za producenticu 1997. Imaju dvojicu sinova, Lucu (16) i Mattea (13), a Colin je prošle godine dobio talijansko državljanstvo.

Odvjetnici novinara tvrde da su sve optužbe lažne: ‘G. Brancaccia nema apsolutno ništa s opisanim događajima i već je podnio žalbu da se zaštiti njegovo ime i čast, te da dobije priliku iznijeti svoju verziju istine, odnosno onoga što se dogodilo.’

Iz Anse su rekli da je Brancaccia i dalje njihov zaposlenik kao šef ureda u Brazilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:38