OBITELJSKE VEZE

Supruga slavnoga glumca priznala sve: ‘Svekrva me zvala imenima njegovih bivših cura, radila je svašta...‘

Supruga Matthewa McConaughyja otkrila je kako je izgledao njezin odnos sa svekrvom i zašto je Mary McCabe bila grozna svekrva

Mary McCabe, Matthew McConaughey i Camila Alves, Oscari 2014.

 Picturelux/The Hollywood Archive/Alamy/Alamy/Profimedia/Picturelux/the Hollywood Archive/alamy/alamy/profimedia

Supruga Matthewa McConaugheya, Camila Aves (40) otkrila je kakvo je izgledao njezin život na početku veze sa slavnim glumcem. Kao u nekoj komediji tipa "Za sve je kriva svekrva", glumčeva majka Mary McCabe, dobro ju je prodrmala prije no što će je prihvatiti u obitelj.

- Radila je svašta kada smo započeli vezu. Doista me testirala - rekla je Alves u podcastu magazina "Southern Living" pod nazivom "Biscuits & Jam" - Recimo, nazivala bi me imenima Matthewovih bivših djevojaka, počela bi iznenada pričati iskrivljeni španjolski sa mnom, na razne načine bila je zločesta prema meni.

image

Camila Alves i Matthew McConaughey

Avalon/Avalon/Profimedia/Avalon/avalon/profimedia

Alves, bivši model iz Brazila, danas dizajnerica i poduzetnica, otkrila je kako je napokon osvojila gospođu majku nakon što ju je pozvala da na poslovni put u Tursku.

- Za vrijeme leta, cijelog leta do Istanbula, pričala mi je svakakve priče, kao da mi pokušava staviti svakakve bube u uho, opteretiti me pričicama - ispričala je - No, do trećeg dana puta shvatila sam kako je sve to obično sra..e. Zato sam sve okrenula naglavce i odlučila uzvratiti. Pojavila se moja žestoka brazilska, latinoamerička strana pa sam si je priuštila.

Opisala je kako je reagirala Mary McCabe.

- I tako smo išle naprijed-natrag. Ni jedna nije popuštala. Na kraju me pogledala, onako kao da kaže: "OK, unutra si".

Alves je tada shvatila kako njezina buduća svekrva želi da se ona bori za sebe.

- Od toga dana, od te večeri, imamo fantastičan odnos. Osjećam veliko poštovanje prema njoj, ali i ona prema meni - dodala je. I iako se ponekad dogode nesporazumi, naglasila je kako ona i svekrva uvijek nađu rješenje i to uz "mnogo smijeha i šale".

image

McConaughey i obitelj

Enclave Senior Living/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Enclave Senior Living/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ona i Matthew McConaughey zajedno su od 2006. godine, a vjenčali su se 2012. i dobili troje djece, Levija (14) Vidu (13) i 10-godišnjeg Livingstona. Žive u Teksasu, na golemom ranču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:33