HRABAR POTEZ

Supruga Willa Smitha na nagovor kćeri obrijala glavu, otkrile su i razlog: ‘Bilo je vrijeme‘

Liječnici još uvijek ne znaju uzrok njezine bolesti, a ona sumnja da je uzrok svemu - stres
Jada Pinkett Smith i njezina kći Willow Smith
 Instagram

Jada Pinkett-Smith (49), glumica i supruga Willa Smitha, obrijala je glavu nakon razgovora sa kćerkom Willow, koja ju je, napisala je na svojem Instagramu, i nagovorila na ovaj potez.

Upravo je Willow prva objavila novi look svoje majke, koji se mogao vidjeti na fotografiji na kojoj se majka i kći grle.

image
Will Smith i Jada Pinkett Smith
Valerie Macon

Willow je uz fotografiju napisala: "Dar je čist kada dolazi od srca i pravoj osobi u pravo vrijeme i na pravome mjestu, te kad za njega ne očekujmo ništa zauzvrat”.

Pinkett-Smith je na to odgovorila: "Jer je bilo vrijeme za otpustiti".

"Moje pedesete bit će božanstveno osvijetljene ovom izbrijanom glavom", dodala je.

Glumica je, inače, već prije govorila o svojoj bitki s alopecijom, odnosno gubitkom kose, pa je 2018. u epizodi The Red Table Talka otkrila da joj je to iskustvo bilo iznimno zastrašujuće.

U toj je emisiji razgovarala sa svojom majkom Adrienne i prisjetila se da je jednostavno jednoga dana u tušu pronašla pune šake kose.

image
Trey Smith, Jada Pinkett Smith, Willow Smith i Will Smith
Image Press Agency

Liječnici još uvijek ne znaju uzrok njezine bolesti, unatoč tome što je napravila brojne pretrage, a ona sumnja da je uzrok svemu - stres.

"Puno me ljudi pita zašto nosim turban", rekla je tada Jada.

"Mogu reći da je doista bilo zastrašujuće kad je tek počelo. Pitala sam se: bože, ćelavim li ja doista?", ispričala je, dodajući da je to bio jedan od trenutaka u njezinom životu kada se "doslovno tresla od straha".

Turbani su joj pomogli da vrati snagu i samopouzdanje. "Kad mi je kosa zamotana, osjećam se kao kraljica", rekla je.

Inače, Jadinu je fotografiju sa kćerkom komentirala i Tina Lawson, Beyoncéina majka. "Predivna si", napisala je uz emoji srca. "Sada još više do izražaja dolazi tvoje predivno lice, a tvoje oči u kojma se vidi duša su još ljepše", nastavila je.

Podržala ju je i scenaristica Lena Waithe, koja je napisala: "Savršenstvo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:05