SLAVNI PAR

Supruga zvijezde Maroka slovi za ‘najljepšu glumicu na svijetu‘, a poznata je i hrvatskoj publici

Supruga Achrafa Hakimija, Hiba Abouk, glumila je u TV seriji ‘El Principe‘, koja se jedno vrijeme emitirala na Novoj TV

Achraf Hakimi i Hiba Abouk

 Dominique Jacovides/Bestimage/Profimedia/Dominique Jacovides/bestimage/profimedia

Achraf Hakimi iz Maroka, igrač koji je eliminirao Portugal iz natjecanja, jedan je od najpopularnijih nogometaša Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a javnost je itekako zainteresirala njegova supruga Hiba Abouk.

image

Achraf Hakimi i Hiba Abouk

Dominique Jacovides/Bestimage/Profimedia/Dominique Jacovides/bestimage/profimedia
image

Hiba Abouk

Sylvain Lefevre/Afp/Profimedia
image

Achraf Hakimi i Hiba Abouk

Jm Haedrich/Sipa Press/Profimedia/Jm Haedrich/sipa Press/profimedia

Porijeklom Libijka, Hiba je često prozivana "najljepšom glumicom na svijetu", a svoju je uspješnu glumačku karijeru započela u seriji "La isla de los nominados" 2010. godine.

Domaća se publika upoznala s ljepoticom Abouk u ulozi Fatime u televizijskoj seriji "El Principe", koja se jedno vrijeme emitirala na Novoj TV.

Hakimi i Abouk više su puta odbili otkriti kako su se i gdje upoznali. Ipak, nagađa se da se to dogodilo 2018. godine dok je Hakimi igrao za Borussiju Dortmund. Inače, vjenčali su se 2020. godine, a danas zajedno žive u Parizu te imaju dvojicu sinova, dvogodišnjeg Amina i Naima koji još nije navršio ni godinu dana.

Hiba prati Hakimija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a uoči početka Mundijala su pozirali za naslovnicu arapskog Voguea. Tom su prigodom dali i veliki intervju.

- Uvijek sam prvo majka. Ljudi mojih godina rade razne stvari, žive drugačijim životima, ali mene to nije briga. Ja želim uživati sa svojom djecom i svaki slobodan trenutak pokušavam posvetiti obitelji i biti im primjer - izjavila je tada Hiba.

image

Hiba Abouk

Atilano Garcia/Zuma Press/Profimedia/Atilano Garcia/zuma Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:27