KEELEY HAZELL

Suptilna kritika Oliviji? Sada je i druga bivša Sudeikisova partnerica podijelila isti recept za ‘preljubničku‘ salatu

Olivia Wilde nedavno je podijelila sada već poznati recept koji je navodno bio razlog njene i Sudeikisove žestoke svađe

Keeley Hazell

 Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency Via Afp

Bivša djevojka glumca Jasona Sudeikisa, manekenka Keeley Hazell, podijelila je na svom Instagramu isti ‘posebni‘ preljev za salatu koji je njegova bivša partnerica i glumica Olivia Wilde objavila na svom i to u jeku optužbi da je upravo taj preljev bio uzrok žestoke svađe između Wilde i Sudeikisa.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis 2015.

Dennis Van Tine/Nurphoto Via Afp

Iako je možda slučajnost da su obje čitale knjigu ‘Heartburn’ spisateljice Nore Ephron, Hazellin komentar izgledao je kao kritika glumici.

- Zašto misliš da sve moraš pretvoriti u priču?, glasio je podcrtani ulomak na Instagram priči 36-godišnje manekenke.

image

Priča na Instagramu Keeley Hazell

Instagram/KeeleyHazell

- Jer ako ispričam priču, ja kontroliram verziju. Jer ako ispričam priču, mogu te nasmijati i radije bih da se ti meni smiješ nego da me sažalijevaš. Jer ako ispričam priču, ne boli toliko. Jer ako ispričam priču, mogu nastaviti s njom, glasio je drugi podcrtani ulomak koji je manekenka objavila, a ispod kojega se vidi sada već poznati recept.

image

Priča na Instagramu Keeley Hazell

Instagram/KeeleyHazell

Wilde je nedavno objavila priču na svom Instagramu u kojem je podijelila ulomak iz iste knjige, o receptu za posebni preljev koji je navodno bio razlog njene i glumčeve velike svađe.

- Pomiješajte dvije žlice Grey Poupon senfa s dvije žlice dobrog vinskog octa. Zatim, neprestano miješajući vilicom, polako dodajte šest žlica maslinova ulja, dok vinaigrette umak ne postane gust i kremast. Tako ćete dobiti vrlo jak vinaigrette umak koji je savršen za zelenu salatu poput rikule, potočarke i endivije.

image

Ulomak iz knjige s receptom

Screenshot Instagram

Podsjetimo, Hazell je počela izlaziti s 47-godišnjim Sudeikisom u veljači 2021., samo četiri mjeseca nakon njegova razlaza s 38-godišnjom Wilde, no par je prekinuo u svibnju 2022.

U vrijeme njihove veze, izvori su za Page Six rekli da se glumac osjećao ‘sigurno i opušteno‘ s manekenkom i očito dovoljno ugodno da podijeli tajni recept svoje bivše zaručnice.

Prema riječima dadilje bivšeg glumačkog para, Sudeikis se bacio pod Olivijin automobil kako bi pokušao spriječiti da ode do sadašnjeg dečka Harryja Stylesa sa salatom i posebnim preljevom.

- One noći kada je otišla sa svojom salatom, Jason je jurio za njom, snimajući je u kući, rekla je njihova bivša dadilja za Daily Mail.

- Govorila je: ‘Bojim te se, Jasone, bojim te se.’ A on je rekao: ‘Ako me se bojiš, zašto ostavljaš svoju djecu sa mnom?’. Tada je Jason izašao van i legao pod njezin auto kako ona ne bi otišla, rekla je.

Iako se Wilde vratila u njihov dom u Los Angelesu, glumcu je to bila kap koja je prelila čašu.

- Rekao je da to čini namjerno kako bi zakasnila da vidi Harryja. Jason mi je rekao: ‘Napravila je ovu salatu i napravila je svoj poseban preljev i odlazi sa svojom salatom na večeru s njim‘, dodala je.

Međutim, bivši par oštro je opovrgnuo dadiljine izjave.

- Kao roditelji, nevjerojatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila javno iznijeti takve lažne optužbe o nama, rekli su za Page Six.

- Njena uznemiravanje doseglo je svoj nesretni vrhunac. Nastavit ćemo se fokusirati na odgoj i zaštitu naše djece s iskrenom nadom da će ona odlučiti ostaviti našu obitelj na miru, zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:35