NIKAKAV ODNOS

Suri Cruise pred odlukom života, a gdje je slavni otac? ‘Ona njega više niti ne poznaje!‘

Tom Cruise otuđen je od svoje kćeri od 2013., godinu dana nakon što su se on i Katie rastavili

Katie Holmes i Suri, 2022.

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Kći holivudske glumice Katie Holmes, 16-godišnja Suri već se počela prijavljivati ​​za fakultete uz pomoć svoje majke, no slavni otac tinejdžerice, Tom Cruise, neće joj pomoći jer glumac "nema nikakav odnos" sa svojim djetetom.

image

Suri Cruise, 203.

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Izvor blizak Katie ekskluzivno za Daily Mail kaže da je Suri, koja će sljedeći mjesec napuniti 17 godina, "poslala neke prijave" i "naginje" studiranju mode na Sveučilištu Fordham u New Yorku, a taj bi se izbor njezinoj majci Katie vrlo svidio.

- Suri se prijavljuje na fakultete posvuda. Katie stvarno želi da ostane u New Yorku kako bi mogle biti blizu jedna drugoj. Iako je jako ponosna na nju, također je izrazito zaštitnički nastrojena - otkrio je izvor.

image

Suri Cruise, 2021.

Robert O‘neil/backgrid/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Robert O‘neil/backgrid/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok Katie aktivno pomaže svojoj kćeri s prijavama za koledž, otac tinejdžerice, 60-godišnji Tom Cruise otuđen je od svoje kćeri još od 2013., odnosno godinu dana nakon što su se on i Katie rastavili. U vrijeme njihova razlaza objavljeno je da je Katie odlučila raskinuti brak zbog straha da će svoju kćer odgajati kao scijentologinju, zbog religije kojoj je Tom nevjerojatno posvećen.

Njezina odluka o napuštanju vjere, kao i braka, izazvala je veliki razdor među bivšim supružnicima, zbog čega se odnos Toma i Suri s godinama sve više pogoršava te su sve udaljeniji.

- Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vrijeme s njim već desetak godina - rekao je insajder te dodao da ne gleda njegove filmove i da on ne sudjeluje u njezinu životu.

image

Tom i Suri 2012. godine

Sara Jaye Weiss/Instar Images/Profimedia/Sara Jaye Weiss/instar Images/profimedia

Međutim, izvor napominje da Tom neće pomoći Suri pri odabiru fakulteta, ali će platiti troškove njezine školarine, prema njegovu ultratajnom sporazumu o razvodu s bivšom glumicom. Prema dokumentima o razvodu, Tom je, naime, pristao plaćati Katie 400 tisuća dolara mjesečno dok Suri ne napuni 18 godina, podijelio je insajder.

Dokumenti također navode da je Tom pristao platiti sve Surine troškove, uključujući "medicinske i zubarske troškove, osiguranje, obrazovanje, koledž i ostale izvanškolske troškove".

- Tom je uvijek ispunjavao svoje obveze kada su u pitanju financijske obveze prema Katie i Suri - rekao je izvor za Daily Mail. Međutim, glumac poznat po "Top Gunu" i "Nemogućoj misiji" nije ostao prisutan u životu svoje kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 17:33