LJUBAVNI TROKUT

Šuška se da Hamilton i Brady dijele Irinu Shayk: Njezin prijatelj otkrio istinu o odnosu s vozačem F1

Prema izvoru Hamilton i Shayk su dugogodišnji prijatelji, a Brady i Hamilton žive u istoj zgradi

Irina Shayk i Lewis Hamilton

 Alberto Pizzoli/Afp/Profimedia/Alberto Pizzoli/afp/profimedia

Ljubavni trokut između vozača F1 Lewisa Hamiltona, legende NFL-a Toma Bradyja i manekenke Irine Shayk uzeo je maha, a njih dvojica osim što po tračevima dijele Shayk, dijele i zgradu. Hamilton i Brady žive u istoj zgradi u New Yorku u susjedstvu Tribeca, doznaje Page Six. Izvor blizak Shayk otkrio je da se druži s vozačem Formule 1, ali da su u prijateljskom odnosu.

„Hamilton i Shayk su prijatelji godinama. Ništa se ne događa”, otkrio je prijatelj.

image

Irina Shayk

Splash/mega/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Splash/mega/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shayk (38) i Lewis (39) potaknuli su tračeve o romansi kad su zajedno fotografirani u Parizu četiri dana nakon što je provela vrijeme s Bradyjem u New Yorku.

„Ona ga je uvijek podržavala i on je uvijek podržavao nju. Prijatelji su najmanje 13 godina. Ništa se ne događa između Irine i Lewisa”, rekao je Irinin prijatelj.

Lewis je opisao Bradyja (46) kao inspiraciju da se nastavi utrkivati i u svojim 40-ima. Njih dvojica osim što dijele poznanstvo sa Shayk, dijele i zgradu.

image

Tom Brady i Irina Shayk

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Page Six saznaje kako Brady se trenutno „zabavlja” otkako se rastao od supermodela Giselle Bundchen. Brady i Shayk se druže mjesecima. Viđeni su i prošlog mjeseca na spoju u trendi restoranu Brasserie Fouquet u Bradyjevom bloku. Primijećeni su kako se druže i u Miamiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:52