ŠTO SE DOGAĐA?

Šuška se da ona i suprug žive odvojeno, a sad je Lily Allen prvi put viđena u javnosti - jedan detalj privlači pažnju

Dok kolaju glasine da suprug i ona žive odvojene živote, pjevačica se pojavila u New Yorku s kćeri Marnie

Lily Allen

 Bbc/Planet/Profimedia/Bbc/planet/profimedia

Lily Allen viđena je prvi put u javnosti otkako je prestala pratiti svog supruga Davida Harboura (48) na Instagramu usred tvrdnji da žive odvojene živote, piše Daily Mail. Pjevačica (38) koja je bila odjevena vrlo opušteno, u džemper i traperice, snimljena je u nedjelju u šetnji sa svojom kćeri Marnie u New Yorku.

Ranije ovog tjedna Lily je zbunila obožavatelje kada je prestala pratiti zvijezdu hit serije "Stranger Things" na društvenim mrežama. Ipak za svog izlaska još uvijek je nosila vjenčani prsten, premda navodno posljednja tri mjeseca gotovo da nije ni vidjela svog supruga. Nosila je zelenu torbu i u ruci neotvorenu bocu vina, vjerojatno za nekog drugog s obzirom na to da je poznato da ne konzumira alkohol. Inače, David i dalje prati Lily na Instagramu i moguće je, nagađa Daily Mail, da je glazbenica slučajno maknula supruga s popisa ljudi koje prati.

"Lily i David jedva da su bili zajedno posljednja tri mjeseca i žive zapravo odvojene živote. Kada je bila u Londonu, David je viđen tek na jednom njezinom nastupu u srpnju. Za to vrijeme, Lily je bila s prijateljima u Londonu ili sa svojom djecom. Kada se s njima vratila u SAD, Davidu nije bilo ni traga", kazao je neimenovani izvor nedavno za The Sun.

Da zabuna bude još veća, tjedan dana prije Lilynog prestanka praćenja, par je proslavio treću godišnjicu braka. Lily je na Instagramu podijelila fotografiju s dana njihovog vjenčanja koja je još uvijek na njezinom profilu.

"Tri godine s ovim čovjekom, druga najbolja odluka koju sam donijela. Prva je bila ta haljina", napisala je u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:45