REBEKAH VARDY

Šuška se da supruga nogometaša želi pobjeći iz zemlje: ‘Ovo suđenje je za nju bilo katastrofa, strašna pogreška‘

Rebekah i Jamie Vardy planiraju pobjeći iz Velike Britanije i živjeti u SAD-u nakon britanskog suđenja

Rebekah i Jamie Vardy

 Rob Todd/Dmg Media/Profimedia/Rob Todd/Dmg Media/Profimedia

Nakon šuškanja o tome da Rebekah i Jamie Vardy planiraju pobjeći iz Velike Britanije i živjeti u SAD-u na kraju slučaja 'Wagatha Christie', bez obzira na ishod, doznaje se istina. Njihov glasnogovornik za MailOnline govori kako je priča o selidbi neistinita te kako oni niti u jednom trenutku ne planiraju napustiti svoj dom zbog ovog slučaja.

Rebekah Vardy i Coleen Rooney ovog su se tjedna suočile na Visokom sudu nakon što je Coleen javno optužila Rebeku da je objavila neistine o njoj u priči za The Sun.

Njih su dvije povezane preko svojih supruga nogometaša, koji su također sudjelovali na suđenju. Wayne Rooney je svjedočio i rekao sucu da mu je tadašnji engleski izbornik Roy Hodgson rekao da zamoli Jamieja da kaže Rebekah da smanji svoje medijske nastupe za vrijeme Eura 2016.

Wayne je viđen s Coleen tijekom cijelog suđenja, no Jamie se svojoj supruzi pridružio tek posljednjeg dana svjedočenja te je na ulazu u sud jasno dao do znanja što misli o cijeloj situaciji – 'sve je to glupost'.

image

Coleen Rooney i Wayne Rooney

Daniel Leal/AFP

Anoniman izvor otkrio detalje

- Ona želi otići iz zemlje što je prije moguće. Suđenje je bilo totalna katastrofa i stvarno jadno za obitelj. Ona je užasnuta. Neko vrijeme su planirali zbrisati u Ameriku, a sada bi to bio savršen bijeg nakon svega što se dogodilo. Ona želi brzo napustiti zemlju. Pobijedili ili izgubili, njoj je sve ovo užasno i sve je to očito bila strašna pogreška, rekao je anonimni izvor za The Sun te je dodao kako Vardy nikada više ne želi biti dio britanske Wag scene.

image

Rebekah Vardy

Daniel Leal/AFP

Priča o preseljenju ima smisla

Izvor je također rekao da bi Jamie, koji je navodno uložio u Rochester NY FC, njujorški nogometni klub, mogao razmišljati o preseljenju u Ameriku jer bi to imalo savršenog smisla.

Jamie Vardy je rano napustio sud sa svojom suprugom, nakon što je optužio Waynea Rooneyja da govori gluposti na suđenju za klevetu u slučaju 'Wagatha Christie'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:44