NIJE NJEGOV IZBOR

Šuška se tko bi mogao biti novi James Bond, Daniel Craig poručio: ‘Samo preko mene mrtvog!‘

Daniel Craig utjelovio je Jamesa Bonda još davne 2006. godine, a iako ne otkriva tko je njegov favorit za nasljednika, zna se koga ne želi
Daniel Craig
 Leon Neal/AFP

Slavni glumac Daniel Craig, koji je utjelovio legendarnog Jamesa Bonda, sigurno ima svog favorita koji će preuzeti ulogu od njega, no za sada to ne želi izreći javno. No, u jednom je intervjuu otkrio koga ne bi želio vidjeti kao svoju zamjenu.

Craig je rekao da holivudski glumac Hugh Jackman definitivno nije njegov izbor. Daniel Craig utjelovio je Jamesa Bonda još davne 2006. godine, a u to je vrijeme Jackman također bio na vrhuncu svoje glumačke karijere. No, Craig mu je ipak preoteo slavnu ulogu.

image
Hugh Jackman
Miho Takahashi/Yomiuri/The Yomiuri Shimbun via AFP

U razgovoru s TV voditeljicom Lorraine Kelly, Daniel Craig je progovorio o nadolazećem filmu o najpoznatijem svjetskom špijunu, "Za smrt nema vremena" (No Time to Die).

"Znate da se svi sada pitaju tko će biti sljedeći. Hugh Jackman vam je poručio da uživate dok možete", rekla je voditeljica, na što je slavni glumac odgovorio sa smješkom: "On neće biti Bond. Samo preko mene mrtvog."

Jackman je također prihvatio šalu pa se oglasio putem Twittera. "Pa... Ovo je sad ubilo svaku glasinu. Daniele, prijatelju, ti ćeš za mene uvijek biti 007. Ja sam za, Lorraine Kelly Smith", napisao je glumac.

Jackman je uvijek imao želju glumiti Jamesa Bonda, a jednom se čak spominjao kao potencijalna zamjena za Piercea Brosnana. No, tada nije bio zainteresiran za ulogu jer je snimao "X-Men 2" i Wolverine je tada postajao važan dio njegova života. "Nisam želio glumiti dvije tako važne uloge u isto vrijeme", rekao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:55