NOVI SLAVNI PAR

Šuškalo se da je zbog njega ostavila zaručnika, a sada su potvrdili vezu: Odali ih sočni poljupci u Parizu

I dok princeza punka uživa u gradu ljubavi sa svojim novim dečkom, Pariz je veže i uz njezina bivšeg

Tyga i Avril Lavigne

 Profimedia

Poznati glazbenici Avril Lavigne i Tyga potvrdili su nakon dugo šuškanja da su u vezi! A kako takvu vijest najbolje potvrditi nego sočnim poljupcima koje su vrlo rado izmjenjivali na Pariškom tjednu mode.

38-godišnja rokerica i 33-godišnji reper viđeni su kako se ljube i drže za ruke na Mugler x Hunter Schafer zabavi, a u jednom je trenutku Tyga nonšalantno prebacio ruku preko Avrilinih ramena, dok joj je drugom privukao lice za sočnu pusu.

image

Tyga i Avril Lavigne

Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia/Veeren -christophe Clovis/bestimage/profimedia
image

Tyga i Avril Lavigne

Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia/Veeren -christophe Clovis/bestimage/profimedia

Njih dvoje nisu mogli skinuti osmijehe s lica, a poljupci su se samo nizali. I dok princeza punka uživa u gradu ljubavi sa svojim novim dečkom, Pariz je veže i uz njezina bivšeg Mod Suna. Oni su se, naime, upravo u francuskoj prijestolnici zaručili u ožujku 2022. Međutim, prekinuli su prošlog mjeseca, a Mod Sun na Instagramu je priznao da mu je taj prekid ‘u potpunosti promijenio život‘.

"U jednom tjednu moj život se potpuno promijenio. Znam da postoji plan za sve. Držat ću glavu gore i uvijek nastojati slušati svoje srce, čak i kada je slomljeno", poručio je tada Mod Sun.

Tyga je pak bio prva velika ljubav reality zvijezde Kylie Jenner, a njihova romansa započela je dok je ona još bila tinejdžerica. Tyga je od nje stariji sedam godina. Reper ju je obasipao raskošnim darovima tijekom veze, uključujući Ferrari i zavjetni prsten. No, nakon gotovo tri godine veze, prekinuli su u travnju 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:58