KYLIE JENNER

Šuškanjima je došao kraj: Reality zvijezda potvrdila da čeka drugo dijete

Sretnu vijest objavila je na Instagramu, a video snimka počinje kadrovima pozitivnog testa na trudnoću
 Screenshot/instagram

Reality zvijezda Kylie Jenner u utorak je navečer na Instagramu objavila vijest o svojoj drugoj trudnoći.

U videozapisu u trajanju od 90 sekundi, 24-godišnja poduzetnica kaže da čeka bebu sa svojim dečkom, reperom Travisom Scottom. Par već ima trogodišnju kćer Stormi Webster.

Jenner je osnivačica beauty linije Kylie Cosmetics, koja je u većinskom vlasništvu proizvođača kozmetike Coty Inc (COTY.N).

Videozapis počinje snimkom pozitivnog testa na trudnoću, a zatim prikazuje Jenner i njezina dečka kako odlaze liječniku na ultrazvučni pregled. Slijede isječci s proslave Kyliena 24. rođendana u kolovozu i snimke Stormi kako ljubi majčin trbuh.

"Jesi trudna?," pita u video snimci Kyliena majka Kris Jenner, gledajući snimke ultrazvuka te dodaje da je ovo jedan od najsretnijih dana u njezinu životu.

U kolovozu su brojni mediji pisali o trudnoći Kylie Jenner, no sinoćnja objava na Instagramu prva je javna potvrda informacije. Kylie, najmlađa sestra iz klana Kardashian, prvu je trudnoću držala u tajnosti, a vijest je objavila nekoliko dana nakon rođenja kćeri Stormi, objavivši njezinu prvu sliku na Instagramu.

Posljednja epizoda reality showa "Keeping Up with Kardashians", koji je obitelj učinio poznatom, emitirana je u lipnju. Kylie Jenner danas na Instagramu prati oko 265 milijuna sljedbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:24