ŽIVOTNA DRAMA

Sutkinja odbila zahtjev Britney za raskidom skrbništva: Otac će i dalje kontrolirati njezin život

Detalji presude još nisu podijeljeni s javnosti i nije jasno zašto je sutkinja odbila zahtjev
 Image Press Agency/AFP

Sutkinja Brenda Penny odbila je zahtjev Britney Spears (39) za potpunim ukidanjem skrbništva koje njezin otac ima nad njezinim životom već 13 godina, otkako je 2008. doživjela živčani slom. Sutkinja Penny izglasala je da uvjeti koji su dosad bili na snazi ostaju i dalje.

Odvjetnik pjevačice, Samuel Ingham, zatražio je na Višem sudu u Los Angelesu da se Jamieja Spearsa svrgne s pozicije upravljanja imovinom vrijednom 60 milijuna dolara, a Spears je prije tjedan dana prvi put javno zatražila slobodu kazavši da je skrbništvo zlostavljanje i kako želi svoj život natrag.

Podsjetimo, pjevačica je na sudu, između ostalog, rekla i kako se želi udati za svog dečka i roditi, no kako to ne može zbog ugovora o privremenom skrbništvu. Optužila je svog oca da joj je zabranio da ukloni kontracepcijsku spiralu koja joj onemogućuje začeće, jer 'ne želi da ima djecu'.

Također, kazala je kako je bila prisiljena uzimati litij - lijek za liječenje bipolarnog poremećaja - do te mjere da se osjećala pijanom i bila u nemogućnosti voditi razgovor.

- Čini mi se da ovo skrbništvo donosi puno više štete nego dobrobiti - kazala je o sudskom aranžmanu čije pojedinosti nikad nisu javno objavljene.

Detalji presude još nisu podijeljeni s javnosti i nije jasno zašto je sutkinja odbila zahtjev, no očekuje se da će odvjetnik pop zvijezde uskoro podnijeti novi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:55