BRITNEY SPEARS

Sutra će napokon smjeti progovoriti u vlastito ime, a evo kako teku pripreme za važno ročište

Fanovi i pristaše pokreta Free Britney već danas su se okupili i čekaju pred sudom u nadi oslobađanja posrnule zvijezde iz očevih okova
Britney Spears, 2009.
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Pop princeza Britney Spears (39) uskoro će se po prvi puta obratiti sudu o kontroverznom slučaju skrbništva nad njome. Sudeći po posljednjim objavama na Instagramu, čini se kako je pjevačica optimistična oko odlaska pred sutkinju.

Naime, u videu objavljenom na Instagramu zvijezda je pokazala svoju dotjeranu liniju veselo pozirajući u raznim atraktivnim kupaćim kostimima. U opisu navodi kako je odlučila vratiti se u formu.

- U posljednja dva tjedna odlučila sam da moram doći u formu, budući da je tijelo mojeg dečka i više nego 'vruće' - napisala je pjevačica ispred videa, navodeći kako se počela zdravije hraniti, ali i da se okušala u boksu. Doista, u kupaćim kostimima izgleda senzacionalno, općenito, u objavama na svom Instagram profilu izgleda puno bolje, zdravije i sretnije nego uživo, na paparazzo fotografijama.

image
Wagner Az/Bens/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njezin osmijeh odaje da se ne stresira previše zbog sutrašnjeg odlaska na sud. Kako navodi CNN, sud je procijenio da je napokon spremna govoriti u vlastito ime te tako uvažio njezinu želju za izravnim obraćanjem sudu, no nije poznato o čemu će točno pričati.

image
Plakat pripremljen za sutrašnji dan na sudu
Valerie Macon

Podsjetimo, nakon što je doživjela živčani slom, sud je Britney 2007. stavio pod zakonsko skrbništvo njezina oca Jamiea Spearsa. Pjevačica time nije bila zadovoljna te je tvrdila kako se boji svoga skrbnika. Nastupila je sudska zavrzlama, u kojoj je uz Jamiea, za suskrbnika imenovana financijska tvrtka Bessemer Trust. Sama Britney nije tražila ukidanje skrbništva, već prepuštanje istoga profesionalcima koji bi na pravi način brinuli o njezinoj imovini.

image
Pristaša pokreta Free Britney
Valerie Macon

Cijela priča iznesena je i u dokumentarcu "Framing Britney Spears", a osnovan je i pokret #FreeBritney čiji zagovaratelji traže slobodu za omiljenu zvijezdu.

image
Britney Spears
Shutterstock Editorial/Profimedia

Britney će pred sud izaći 23. lipnja, kako prenosi Daily Mail. Ostaje za vidjeti kako će se rasplesti ova pravna hobotnica u koju su uprte uči svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:29