RATOVI ZVIJEZDA

Svađa kontroverznih pjevačica poprimila sulude razmjere: ‘Moraju štititi grob njezine majke jer ga žele uništiti!‘

Objavila je lokaciju grobnog mjesta majke svoje konkurentice na društvenim mrežama

Megan Thee Stallion i Nicki Minaj

 Afp/

Zbog posljednjeg sukoba između hip-hop superzvijezda Megan Thee Stallion i Nicki Minaj, groblje u Teksasu na kojem je pokopana Meganina majka pojačalo je sigurnost kako bi zaštitili njezin grob i to zbog sukoba između umjetnica i njihovih obožavatelja za koji se očekuje da će eskalirati svakog trena.

Dužnosnici na teksaškom groblju rekli su u utorak za TMZ da su stupili u kontakt s lokalnom policijom i da su pojačali sigurnost objekta koji je posljednje počivalište Meganine majke Holly Thomas, koja je umrla nakon borbe s rakom mozga 2019. godine.

image

Nicki Minaj

Jeremy Smith/imagespace/Imago Stock&people/Profimedia/Jeremy Smith/imagespace/imago Stock&people/profimedia

Prema Daily Mailu, dio baze obožavatelja Nicki Minaj, koji se na internetu nazivaju "Barbz", objavio je lokaciju Hollynog grobnog mjesta na društvenim mrežama, potičući druge da nađu njezin grob i unerede ga.

image

Megan Thee Stallion

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Naime, posljednje poglavlje u sukobu počelo je ranije ovog mjeseca nakon što je Minaj rekla Megan "neka ode prizvati svoju majku i ispriča se" nakon što je primijetila namjerno omalovažavanje u stihovima njezine pjesme "Hiss". Meganina pjesma sadrži stihove “These hoes don’t be mad at Megan/These hoes mad at Megan’s Law”, koja se odnosi na američki zakon koji zahtijeva dijeljenje informacija o registriranim seksualnim prijestupnicima, a Minajini su obožavatelji stihove doživjeli kao napad jer je njezin 45-godišnji muž registrirani seksualni prijestupnik i osuđen je za pokušaj silovanja.

S druge strane, Minaj je u nedjelju objavila pjesmu usmjerenu na Megan pod naslovom "Big Foot", u kojoj je insinuirala da se njezina neprijateljica potajno podvrgnula estetskoj operaciji, odnosno, liposukciji.

image

Tweet Nicki Minaj

Screenshot/x/

Minaj je promovirala izdavanje singla kolažem u kojem je Megan postavljena naspram čizme s petom koja stoji u masivnom otisku stopala. Insajder blizak Minaj rekao je za Daily Mail u ponedjeljak da je reperica spremna nastaviti maltretirati Megan.

- Znam da sada sve izgleda kao da je Nicki u krivu jer je prevršila mjeru, no ona se neće ispričati. Mi vidimo samo ono što su pustili javnosti da vidi - objasnio je i dodao kako je "iza kulisa još gore", objašnjavajući detalje svađe poznatih glazbenica.

- Megan je sklopila savez s Cardi B kako bi pričali sr**** o Nicki, ali Nicki je u igri mnogo dulje od njih obje - rekao je izvor.

- Sve u svemu, Nicki je rekla Megan da mora sjesti i poštovati one koji su joj omogućili da radi ono što trenutačno radi - dodao je izvor koji je istaknuo kako je Nicki itekako bila uvrijeđena stihovima 28-godišnje Megan. Isto tako, spomenuti je izvor upozorio da "ako Megan želi ovo nastaviti, postat će izuzetno ružno, čak i više nego što već jest".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:10