PROBLEMIMA SA ZDRAVLJEM NIKAD KRAJA

SVE NADE POLAŽE U TERAPIJU ELEKTROŠOKOVIMA Phil Collins odlučio se za radikalan potez prije turneje: 'U mojim godinama to je kao da idem u rat'

 Getty Images

Phil Collins najavio je veliki povratak na glazbenu scenu, koji će uključivati i turneju, ali prije toga, britanski glazbenik mora riješiti zdravstvene probleme, piše Radar Online.

Legendarni pjevač uskoro će započeti liječenje elektrošokovima kako bi ublažio bolove u kralježnici, vratu i rukama.

'Bit će gadno, ali Phil je hrabar i spreman na sve', rekli su njegovi suradnici.

Collins je prije godinu i pol operirao kralježnicu, a poslije zahvata izgubio je osjećaj u lijevoj nozi zbog oštećenja živaca. Tad nije mogao ni hodati bez štapa, a oporavak je bio spor i zahtjevan.

Glazbenik se već podvrgnuo takozvanoj hidroterapiji i dugo je išao na klasičnu fizikalnu terapiju, ali sad mu, kaže, treba nešto jače kako bi se što prije vratio u formu.

Phil je 2000. oglušio na lijevo uho, a ima i dislocirani kralježak u vratu koji pritišče živce zbog čega pjevač često ima nepodnošljive bolove u rukama.

'Silno želim opet ići na turneju, ali svjestan sam da mi je 65 godina i da sve ovisi isključivo o mome zdravlju. Ići na bilo koje veće putovanje s ovakvim problemima za mene doslovce znači ići u rat - nikad ne znam kad ću se i u kakvome stanju vratiti', izjavio je nedavno Collins u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:15