ZAVIDNA LINIJA

Sve oči na plaži bile su uprte u atraktivnu princezu (50): Ona se brčkala, a suprug joj se oporavljao od mamurluka

Grofica od Monpezata odrasla je u Tasmaniji, a u Dansku se preselila 2004. godine kada se udala za danskog krunskog princa Frederika
 Profimedia/

Marija, 50-godišnja krunska princeza od Danske te grofica od Monpezata, inače rodom Australka, trenutno ljetuje u svojoj domovini, a viđena je jednoj od plaža u predgrađu Sydneyja Palm Beachu, javlja australski novinski portal News.

Krunska je princeza viđena dok se zabavljala na jednoj od ograđenih plaža sjeverno od Sydneyja. Na sebi je imala jednodjelni kupaći kostim maslinasto zelene boje koji je istaknuo njezinu vitku figuru. Nagađa se da joj se Fredrik nije pridružio jer se oporavljao od mamurluka.

News navodi da se tamo mogu vidjeti neke od najskupljih vila u Australiji te da se tamo snimala poznata australska sapunica Home And Away.

image

Marija, 50-godišnja krunska princeza od Danske te grofica od Monpezata

MATRIX/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Grofica od Monpezata odrasla je u australskoj saveznoj državi Tasmaniji, a u Dansku se preselila 2004. godine kada se udala za danskog krunskog princa Frederika. Marija je u Australiju došla povodom Božića. News navodi da zbog covida-19 dugo nije dolazila u svoju domovinu.

Danski prijestolonasljednik, njegova supruga te njihova djeca Christian (17), Isabella (15) i blizanci Josephine te Vincent (11) nisu se isticali dok su obavljali šoping u Bondi Beachu, jednom od predgrađa Sydneyja.

Dolazak Frederika, Marija i njihove djece u Australiju najavljen je u veljači ove godine. Danska je kraljevska obitelj navela da je prošlo pet godina otkad je cijela obitelj posjetila Australiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:03