‘SUMNJIVI‘ PRSTEN

Sve su glasnija šuškanja da su se J.Lo i Ben Affleck zaručili: Što joj to blista na lijevoj ruci?

Prilikom kupovine, Jennifer Lopez uočena je s velikim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci

Jennifer Lopez viđena s dijamantnim prstenom

 Profimedia

Pjevačica i glumica Jeniffer Lopez ovaj je tjedan bila u kupovini namještaja u Los Angelesu sa svojom kćeri Emme.

Tijekom kupovine, paparazzi su je snimili u trgovini, a odmah su se pokrenule glasine o zarukama sa slavnim glumcem Benom Affleckom jer je na lijevoj ruci J.Lo uočen velik dijamantni prsten.

Još je veći interes pobudila kada je shvatila da je paparazzi čekaju na izlasku iz trgovine, pa je tada okrenula prsten, skrivajući dijamantnu stranu prema svom dlanu. Ako je dijamant zapravo zaručnički prsten, to bi predstavljalo druge zaruke za ovaj slavni par, koji je svoju romansu ponovno obnovio 2021. godine, nakon što su otkazali (prve) zaruke 2004. godine.

image

Jennifer Lopez

Stoianov/Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prije dva mjeseca, pjevačica je bila na turneji povodom promoviranja svog novog filma "Marry Me", ute je progovorila o svojoj ponovno rasplamsanoj ljubavi s Benom. Činilo se da je tada na umu imala svadbena zvona jer je i na premijeri filma nosila vjenčanicu.

image

Jennifer Lopez viđena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci

Stoianov/Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njihove zaruke bi također označile još jednu veliku prekretnicu za par, koji je nedavno zajedno kupio vilu u Bel Airu vrijednu 55 milijuna dolara. Imanje od 2000 kvadratnih metara ima 10 spavaćih soba i 17 kupaonica, kao i više kuhinja, kazalište, teretanu, bazen i još mnogo toga, a J.Lo i Ben spremaju se spojiti svoje obitelji i luksuznu vilu pretvoriti u svoj obiteljski dom.

image

Jennifer Lopez

Stoianov/Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ovog Valentinova postalo je jasno da će uslijediti vjenčanje kada se Jennifer javno pohvalila poklonom koji će za Dan zaljubljenih dobiti od Bena. Naime, darovao joj je personalizirani spot s kadrovima njihove veze između 2002. i 2004., a kao glazbenu podlogu uzeo je njezinu pjesmu 'On My Way' snimljenu za film znakovitog naslova 'Marry Me' (Udaj se za mene).

Izvor je za Entertainment Tonight rekao da su zaruke definitivno bile tema o kojoj je ovaj par razgovarao krajem ožujka.

"Ben i Jeniffer jedva čekaju da provedu ostatak života zajedno i znaju da im je suđeno da budu zajedno. Zaruke su na stolu i razgovor je u tijeku", rekao je izvor. "Aktivno razgovaraju o onome što nije funkcioniralo u prošlosti i koriste ta iskustva da ojačaju svoj odnos sada, za budućnost i za dobrobit sebe i svoje obitelji. Oni su posvećeni zdravoj i vječnoj vezi", dodao je.

Ideja o vjenčanju bez sumnje je vrlo uzbudljiva za mnoge njihove obožavatelje, koji ljubavnu priču slavnog para prate već skoro 20 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:36