UŽIVA U MAJČINSTVU

Švedska manekenka rodila je prije samo mjesec dana, a sad na plaži pokazuje senzacionalnu figuru

Elsa Hosk kćer je nazvala Tuulikki, po srednjem imenu svoje majke, a upravo tako zove se i šumska božica u finskoj mitologiji
Elsa Hosk s kćeri
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Bivša anđelica Victoria's Secreta, 32-godišnja Elsa Hosk, s partnerom, britanskim biznismenom Tomom Dalyjem, u veljači je dobila prvo dijete. Par je djevojčicu nazvao Tuulikki Joan - naime, srednje ime Elsine majke, inače Finkinje, je Tuulikki, a upravo tako zove se i šumska božica u finskoj mitologiji.

- Tuuli znači vjetar, a Tuulikki je zapravo mali vjetar. Kćer od milja skraćeno zovem Tuuli... Mislim da su finska imena baš slatka! Imaju ih svi s mamine strane obitelji pa mi je bilo logično nastaviti tradiciju - objasnila je nedavno Hosk, koja je ovih dana na Instagramu objavila i seriju fotografija na kojima na plaži pozira s jednomjesečnom djevojčicom.

- Definitivno si najzgodnija mama na kugli zemaljskoj! Jednostavno blistaš! Savršenstvo! - komentirali su fanovi, koji su ostali zadivljeni Elsinom besprijekornom figurom.

- Teško je uopće i povjerovati da si rodila prije mjesec dana! - laskali su joj pratitelji.

Inače, lijepa Šveđanka odlučila se za potpuno prirodan porođaj kod kuće bez ikakvih lijekova - rađala je puna dva dana, a njezina djevojčica na svijet je došla u bazenu.

- Oduvijek sam voljela vodu. Svaki put kad bih se osjećala tužno, uznemireno, kad su mi trebali opuštanje i utjeha, kupka je bila moj izbor i 'sigurno' mjesto... Porođaj je bio bolan i zastrašujuć, ali imala sam pomoć svoje doule i stručnjaka za akupunkturu. U trenutku kad sam svoju djevojčicu prvi put uzela u naručje, mislila sam da sanjam, cijelu sobu odjednom je obasjalo sunce - napisala je nedavno manekenka na svom Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:23