PRIZOR DA SE SMRZNEŠ

Svi fanovi Chrisa Hemswortha rekli su isto kada su primijetili zanimljiv detalj o njegovom kupanju u ledenoj kupki

Chris koji je gotovo jednako poznat po svojim impresivnim mišićima kao i po svojoj glumi, kaže da ‘ne postoji bolji način da se završi s vježbanjem‘

Chris Hemsworth u sauni

 Instagram/Chris Hemsworth

Svi obožavatelji Chrisa Hemswortha rekli su isto kada su primijetili zanimljiv detalj o njegovoj ledenoj kupki koju si je priuštio.

Zvijezda filmova o Thoru razveselio je svoje pratitelje na društvenim mrežama kad je podijelio fotografije i video svog guštanja u vrućoj, opuštajućoj sauni prije nego što se natjerao u ledenu kupku, koja nosi zanimljiv naziv - Odin. To je posebno razveselilo sve fanove ‘Thora‘ i njegovog oca.

Chris koji je gotovo jednako poznat po svojim impresivnim mišićima kao i po svojoj glumi, kaže da ‘ne postoji bolji način da se završi s vježbanjem‘. Zvijezda Marvelovih filmova podijelio je snimku unutrašnjosti male drvene saune, a za ovu toplo-hladnu kombinaciju kaže da je ‘najučinkovitiji način za poboljšanje cirkulacije, smanjenje upala, ubrzavanje oporavka mišića i podizanje raspoloženja‘.

"Vrućina iz saune uzrokuje širenje krvnih žila, što poboljšava protok krvi i smanjuje upale. Hladnoća iz ledene kupke uzrokuje sužavanje krvnih žila, što pak poboljšava cirkulaciju i smanjuje bolove u mišićima. Ovaj kontrast između visokih i niskih temperatura pomaže pri oporavku i smanjuje rizik od ozljeda", poručuje Hemsworth.

"Možemo li malo pričati o tome da koristi ledenu kupku na kojoj piše Odin", primijetila je jedna pratiteljica.

"Kao Australka koja živi u Finskoj, ovo je postalo veliki dio moje svakodnevne rutine... Nema boljeg osjećaja. A najbolje je kad to radiš gol", savjetovala ga je druga pratiteljica, koju su druge podržale i savjetovale Chrisu da im ‘snimi i taj video‘.

Tvrtka Odin također je šaljivo komentirala njegovu objavu: "Ponosan sam, sine!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:01