MALI ZAVODNIK

SVI MISLE DA JE NJIHOVA VEZA PRVOAPRILSKA ŠALA ‘Smiješni čovjek’ zaveo jednu od najljepših žena svijeta: ‘Kako mu je to uspjelo?’

 REUTERS/Danny Moloshok / Instagram

Ako morate objašnjavati da vaša nova ljubav nije provaprilska šala, onda je tu nešto doista neobično. Novopečeni par, glumci David Spade i Naya Rivera, izazvao je doslovce takve reakcije nakon što su procurile fotografije sa zajedničkog odmora na Havajima.

‘Par se kratko kupao bazenu i pritom su se puno grlili i izmjenjivali nježnosti. Držali su se jedne strane bazena koji je bio najskriveniji od znatiželjnih pogleda. Vani su se izležavali na ležaljkama i razgovarali. Proveli su nešto više od sat vremena na bazenu i djelovali su jako sretno, kao da uživaju jedan u drugom’, rekao je izvor za američke medije.

52-godišnji komičar, takozvani ‘Smiješni čovjek’, i 30-godišnja zvijezda serije ‘Glee’ još uvijek nisu službeno potvrdili glasine pa mnogima ni zajedničke fotografije nisu dovoljan dokaz.

Navodno su se zbližili na snimanju filma ‘Mad Families’ početkom godine u kojem Rivera ima jednu od glavnih uloga, a Spade potpisuje scenarij.

X2 cuz why not!

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Rivera se na društvenim mrežama čak našalila na račun reakcija na njihovu vezu i na Twitteru je napisala: ‘Dovraga, ljudi, Uskršnji zeko i Zubić vila sigurno hodaju. Upravo sam ih vidjela.’

David iz bivše veze s Playboyevom zečicom Jillian Grace ima osmogodišnju kćer Harper, a iza sebe ima veze s nekim od najljepših žena svijeta, Tarom Reid, Heather Locklear, Pamelom Anderson i Teri Hatcher. Naya s bivšim mužem Ryanom Dorseyjem ima 19-mjesečnog sina Joseyja.

Wasn't into this look on the carpet last night but it definitely came through for this selfie!

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:03