NE SPOMINJE JU JAVNO

Svi pričaju o potezu kćeri Johnnya Deppa: ‘Dok se tata brani na sudu, ona slavi u oskudnom topiću‘

Lily-Rose Depp koju je glumac dobio u braku s Vanessom Paradis navršila je 23. godine i time se pohvalila na Instagramu

Lily-Rose, Melody Depp, Jack Depp, Amber Heard i Johnny Depp
snimljeni u Japanu dok im je veza još funkcionirala 

 Masatoshi Okauchi/Shutterstock Editorial/Profimedia/Masatoshi Okauchi/Shutterstock Editorial/Profimedia

Manekenka i glumica Lily-Rose Depp na jedan je dan, pišu strani mediji, zaboravila svoju obiteljsku dramu dok je tijekom vikenda slavila svoj 23. rođendan.

Oglasila se s nekoliko atraktivnih fotografija na Instagramu na kojima se vidi kako nosi pojas 'Birthday Princess'.

Lily-Rose je bila odjevena u ružičasti top s naramenicama koji je ukrašen cvjetnim printom s prozirnim detaljima od čipke i plavu mini suknju dok je pozirala u sobi. Zvijezda, koja je i kći francuske glumice Vanesse Paradis, podijelila je i fotografiju buketa cvijeća koji je dobila za rođendan.

Inače, Johnny je tijekom suđenja pokušavao svoju djecu držati podalje od reflektora, iako ih je nekoliko puta spominjao tijekom posljednjih tjedana, uključujući rijetko javno priznanje o njihovom odgoju pod pritiskom medija.

"Želio sam svoju djecu zaštititi od ovih užasnih stvari koje su morali čitati o svom ocu, a što je bila neistina", rekao je Johnny.

Međutim, Depp je otkrio da Lily nije prisustvovala njegovu vjenčanju s Amber Heard. "Moja kći nije došla na vjenčanje jer ona i gospođa Heard nisu bile u dobrim odnosima iz nekoliko razloga", rekao je.

image

Lily-Rose Depp

Instagram

Kada je raspravljao o slavi koja mu se dogodila nakon prvog filma 'Pirati s Kariba' 2003., a koju je opisao kao "potpuno drugačiji način života u koji smo zaronili moja obitelj i ja", priznao je da se boji za sigurnost svoje djece.

Podsjetimo, Deppov sudski postupak za klevetu vrijedan 50 milijuna dolara protiv Heard proizlazi iz članka iz 2018. koji je ona napisala za Washington Post, a u kojem je rekla da je "javna osoba koja je proživjela obiteljsko zlostavljanje" te ga tužila za 100 milijuna dolara. Iako se u članku ne spominje Johnnyjevo ime, njegovi odvjetnici rekli su da je to "neprocjenjivo" naštetilo njegovoj karijeri, koštajući ga brojnih glumačkih uloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:37