VJEČNI NEŽENJA

Svi se pitaju koga ljubi tajnoviti miljenik Hollywooda: Povezivali su ga s kolegicom, ali on uvijek mudro šuti

Kada je Pedro Pascal snimljen s Robin Tunney u srpnju 2015., počelo se nagađati kako je nova ljubav na pomolu

Pedro Pascal 

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/

Nakon što ga je proslavila "Igra prijestolja", a status zvijezde učvrstio kroz hitove "The Last Of Us" i "The Mandalorian", Pedro Pascal (47) intrigira javnost. Posebno, jer svoj ljubavni život nastoji zadržati u privatnosti. Ipak, kako piše britanski Mirror, neke od Pascalovih ljubavnih veza su poznate jer su i njegove partnerice bile slavne.

Američki glumac rođen u Čileu, premda je imao nekoliko dugih veza, nikada se nije ženio. I nikada nije želio javno potvrditi tko mu je partnerica. Tako je bilo već od njegove prve javnosti poznate veze, one s kolegicom Marijom Dizzijom.

Zajedno su bili još od 1990-ih, no koliko dugo teško je reći, piše Mirror. U svakom slučaju zajedno su radili na epizodi serije "Zakon i red" koja je emitirana 2008. U međuvremenu se Maria vjenčala s dramaturgom Willom Enom (58) i dobila s njim dijete.

S Lenom Headey povezali su ga 2014., nakon što su se našli u istom projektu - "Igri prijestolja". Pedro je glumio Oberyna Martella dok je Lena glumila Cersei Lannister u toj popularnoj seriji. Svi su pomislili da su kolege postali par, kada je Lena u travnju 2014. podijelila snimku druženja s Pedrom uz natpis "Sunčana ljubav". U to vrijeme viđeni su zajedno u shoppingu u The Groveu u Los Angelesu.

Kada je u veljači 2015. Lena objavila da je trudna, obožavatelji su posumnjali da bi Pedro mogao biti otac, međutim glumica je potvrdila da je njezin tadašnji dečko, redatelj Dan Cadan, otac njezine bebe. Kćer Teddy rodila je u srpnju 2015., a iz prvog braka s glazbenikom Peterom Loughranom ima i sina Wylieja rođenog u ožujku 2010. Lena se u listopadu 2022. udala za svog drugog supruga, glumca Marca Menchacu.

Kada je Pascal snimljen s Robin Tunney u Hollywoodu u srpnju 2015., počelo se nagađati kako je nova ljubav na pomolu. Par se navodno zbližio na setu serije "Mentalist", a samo dva mjeseca nakon što su prvi puta viđeni skupa, zajedno su se pojavili na HBO-ovom afterpartyju dodjele nagrada Emmy 2015. Međutim, posljednji put Pedro i Robin viđeni su zajedno u srpnju 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:14