IZAZOVNA TOALETA

Svi su gledali u njezinu ekstra oskudnu haljinu koja podsjeća na kupaći kostim i sjajno joj stoji

Megan Fox (35) odabirom outfita se potrudila da sve oči budu uprte u nju, a zasjenila je čak i svog dečka koji je dobio nagradu
Naživcirana Megan Fox u oskudnoj haljini
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na jučerašnjoj dodjeli Billboard Awardsa svi su gledali samo u nju.

Holivudska glumica poznata po ulozi u "Transformerima", Megan Fox (35) odabirom outfita se potrudila da sve oči budu uprte u nju.

Naime, na dodjeli se pojavila u oskudnoj haljini slavnog dizajnera Thierryja Muglera.

Baš u svom stilu, išla je rizičnim putem i odjenula haljinu koja više otkriva nego pokriva. Odnosno više nalikuje na kupaći kostim i pareo nego na večernju toaletu.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ta famozna potpuno crna haljina, vrijedna 1400 eura, imala je dekolte u obliku križa i drapiranu usku suknju od prozirnog crnog tila.

Uz to, Megan je obula crne cipele s visokom platformom poznatog brenda Jimmy Choo.

Glumica nije pretjerivala s detaljima - stavila je samo naušnice i pustila da haljina bude vrhunac noći.

Njen dečko, pjevač Colson Baker (31), poznatiji pod nazivom Machine Gun Kelly, uskladio se s njezinom odjevnom kombinacijom, noseći crno odijelo i bijelu raskopčanu košulju.

Kući je odnio nagradu za Top Rock umjetnika koju je sa svojom boljom polovicom proslavio strastvenim poljupcem.

MGK nije skidao ruke s Megan, a ona mu je uzvratila zgrabivši ga za međunožje, što je postao najeksplicitniji događaj večeri.

No, Megan nije baš cijelo vrijeme bila sjajno raspoložena kako se činilo, jer nove fotografije otkrivaju njezin vidno naživciran izraz lica, a u jednom je trenutku potiho, na daljinu, svom dečku poručila: "Koji k****?!"

Podsjetimo, glumica i glazbenik prohodali su nakon što se 2019. Megan rastala od bivšeg supruga Briana Austina Greena (57) s kojim je bila čak 10 godina u braku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 15:42