LIJEPA, JAKO!

Svi su ludi za Taylor Swift pa čak i Trump, svojom je izjavom sve iznenadio: ‘Sumnjam da ona to misli za mene...‘

Bivši američki predsjednik progovorio je o glazbenoj megazvijezdi u intervjuu za novu knjigu glavnog urednika Varietyja

Taylor Swift i Donald Trump

 Profimedia/

I bivši američki predsjednik Donald Trump ‘pretvorio se‘ u ‘swiftieja‘. Nedavno je komentirao planetarno popularnu pjevačicu Taylor Swift, koju smatra ‘neobično lijepom‘ te se pita je li ona ‘legitimno liberalna‘ ili je sve to samo gluma.

Bivši američki predsjednik progovorio je o ovoj megazvijezdi u intervjuu za novu knjigu glavnog urednika Varietyja, Ramina Setoodeha, čiji je naziv "Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Lookig Glass".

Kada ga je Setoodeh u studenom 2023. pitao što misli o pjevačici, bivši predsjednik SAD-a bio je pun riječi hvale.

"Mislim da je lijepa, jako lijepa! Smatram je jako lijepom. Čujem da je vrlo talentirana. Mislim da je vrlo lijepa, zapravo, neobično lijepa. Mislim da je ona liberal. Vjerojatno ne voli Trumpa", izjavila je republikanska predsjednička nada koja sumnja da je divljenje obostrano, prenosi Daily Mail.

Uoči izbora 2016., Swift je šutjela o svom političkom opredijeljenju, zbog čega su neki sumnjali da je zapravo potajno republikanka. No, 2018. pjevačica je izrazila snažnu podršku demokratima iz Tennesseeja, uključujući kandidata za Senat, Phila Bredesena, te kandidata za Zastupnički dom, Jima Coopera.

Zašto se predomislila, objasnila je i svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Tako je na Instagramu otkrila da u prošlosti nije javno iznosila politička stajališta, ali "zbog nekoliko događaja u njezinu životu, ali i u svijetu u posljednje dvije godine, sada ima drugačiji stav o tome."

"Uvijek sam i uvijek ću dati svoj glas na temelju toga koji kandidat će štititi i boriti se za ljudska prava za koja vjerujem da ih svi zaslužujemo imati u ovoj zemlji", poručila je Taylor, koja je 2020. izrazila punu podršku američkom predsjedniku Joeu Bidenu i Kamali Harris te poručila da će "s ponosom" glasati za njih.

Što se tiče Donalda Trumpa, imala je i poruku za njega koju mu je uputila putem X-a, nekadašnjeg Twittera.

"Nakon potpirivanja vatre bjelačkom nadmoći i rasizmom tijekom cijelog vašeg predsjedničkog mandata, vi sad imate hrabrosti glumiti moralnu superiornost prije nego što zaprijetite nasiljem? ‘Kad krene pljačka počinje pucnjava‘??? Nadglasat ćemo vas u studenom", poručila mu je tada.

Trump se, pak, s druge strane sada iščuđava time da je ona ‘liberal‘.

"Iznenađuje me da country zvijezda može biti uspješna ako je liberalka", dodao je.

No, kako prenosi Daily Mail, postoje mnoge slavne country zvijezde koje su povezane s Demokratskom strankom, a to su, među ostalim, Garth Brooks, Tim McGraw i Willie Nelson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 09:26