SAVRŠENA PREOBRAZBA

Svi su mislili da im se priviđa kada su na plaži ugledali Pamelu Anderson u sićušnom bikiniju

Ovih dana na plaži u Kaliformiji Lily James i Sebastian Stan snimali su famoznu scenu vjenčanja Pamele Anderson i Tommyja Leeja
Lily James i Sebastian Stan odglumili su famoznu scenu vjenčanja Pamele Anderson i Tommyja Leeja na plaži u Brentwoodu koja je glumila Meksiko
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Lily James kao Pamela Anderson i Sebastian Stan kao Tommy Lee snimaju novu seriju "Pam & Tommy", priči o burnom odnosu Pamele Anderson i Tommyja Leeja i njihovom braku koji je potrajao tri godine i u kojem su rođeni Brandon (25) i Dylan (23). Osmodijelna serija prati turbulentnu vezu slavnoga para, a na plaži u Kaliforniji glumci su mnoge zavarali svojim izgledom. Naime, ovoga tjedna snimano je vjenčanje na plaži poznatoga para, a fotografije koje su se pojavile pokazuju koliko je Lily savršeno "skinula" slavnu Playboyevu zečicu.

image
Lily James i Sebastian Stan kao Pamela Anderson i Tommy Lee
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Britanska zvijezda Lily James (32) prikazala je svoje raskošne ali lažne grudi smjestivši ih u minijaturni bijeli grudnjak, nalik onome koji je Pamela nosila tog fatalnog dana. Scena vjenčanja snimana je na plaži Oxnard State u kalifornijskom okrugu Ventura koja bi trebala poslužiti kao zamjena za Cancun. Točno kao što se to dogodilo 1995., glumci se strastveno ljube i brčkaju u moru nakon što su rekli sudbonosno "da" u prisutnosti malobrojnih gostiju kojima nije smetalo takvo javno pokazivanje osjećaja.

U stvarnom životu su zvijezda "Spasilačke službe" i poznati bubnjar sklopili brak 19. veljače 1995. ispred osmero gostiju nakon što su se poznavali samo 96 sati. Taj je brak šokirao svijet, ali i njihove prijatelje i obitelji, posebno Pamelinu majku Carol koja je za People Magazine tada izjavila da joj se slomljeno srce. Pamelina majka nije poznavala Tommyja i nikada ga nije ni srela. Njezina tadašnja agentica Michelle Bega rekla je da je par "vrlo sretan", a sudac Pedro Solis sjeća se da je mlada nosila ekstremno oskudan bikini.

image
Lily James i Sebastian Stan kao Pamela Anderson i Tommy Lee
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prema novinskim izvještajima iz 1995. vjenčani par je nakon ceremonije odšetao do gata gdje je Tommy gurnuo Pamelu u more. On je tada imao 32 godine, a ona 27.

Mnogi se slažu da su Lily James i Sebastian Stan vjerodostojno ušli u svoje uloge, a obožavatelji popularne zečice tvrde kako jedva primijete razliku između njih dvije.

image
Scena vjenčanja
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Sama Pamela ipak nije oduševljena serijom. Njezin bliski prijatelj je rekao za The Sun kako ona misli da je to jadno sastavljen show.

- Ona nema nikakvu namjeru gledati tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommyja i ne želi ih upoznati. Ona i njezina obitelj misli da je to jadan show. Cijela stvar je njima vic - ispričao je medijima prijatelj Pamele Anderson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:07