PLIJENILI PAŽNJU

Svi su se okretali za slavnim parom na crvenom tepihu BAFTA-e: ‘On nikad nije bio tako uzrujan!‘

Vogue Williams i njezin suprug Spencer besprijekorno su bili odjeveni na crvenom tepihu u Londonu

Vogue Williams i Spencer Matthews

 Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mario Mitsis/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Top model Vogue Williams (37) i njezin suprug, reality zvijezda Spencer Matthews (34) plijenili su pažnju svojim izgledom i dobrim raspoloženjem na crvenom tepihu za BAFTA TV nagrade 2023. koji je bio održan u londonskoj Royal Festival Hall.

Vogue je naglasila detalje svoje crne elegantne, ali nimalo obične, haljine tako što nije nosila upadljiv nakit, već samo zlatne naušnice, diskretnu narukvicu, a cijeli outfit upotpunila je crnim štiklama. Svoju eleganciju dodatno je naglasila niskim zalizanim repom i klasičnim crvenim ružem.

image

Vogue Williams

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njezin suprug, zvijezda britanske reality serije "Made in Chelsea", koja prati živote bogatih mladih ljudi, pratio je elegantan izgled svoje supruge. Spencer je odjenuo crnu kožnu košulju koju je zagrnuo s jednostavnim crnim sakoom. Grlio je jednom rukom svoju partnericu i po njihovom ponašanju može se zaključiti da su se dobro zabavljali.

Ipak, prije ovog dobro raspoloženog pojavljivanja top model Vogue izjavila je kako je njezin suprug bio jako uznemiren zbog toga što nije bio pozvan prošli mjesec na vjenčanje svog najboljeg prijatelja, televizijskog voditelja, Jamiea Lainga.

Jamie (34) rekao je sudbonosno "da" u svojoj dugogodišnjoj partnerici Sophie Habboo, također voditeljici i influencerici. Zaljubljeni par priredio je intimnu ceremoniju i slavlje, na koje nisu bili pozvani ni Spencer, ni Vogue, ali ni Sam Thompson, nekadašnji najbolji prijatelj Jamiea i bivši partner Sophie Habboo. Ipak, svi oni pozvani su na ljetno vjenčanje Jamiea i Sophie u Španjolskoj.

Fanovi su počeli pričati kako Vogue i Spencer namjerno nisu otišli na londonsko vjenčanje prijatelja, što je Vogue strogo demantirala, priznavši da otkako zna svog supruga Spencera, nikad nije bio tako uznemiren glasinama kao što je bio ovima.

- Bio je jako uznemiren, moram biti iskrena. Nikad ga nisam vidjela tako uznemirenog - objasnila je Vogue na podcastu nedavno vjenčanih Jamiea i Sophie, prenosi Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:43