NICOLE, NICOLE

Svi su se pitali što se dogodilo licu ‘zategnute holivudske kraljice‘, ona tvrdi: ‘Posve sam prirodna‘

‘Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovno pomaknuti lice‘, rekla je Kidman

Nicole Kidman

 Profimedia

Glumica Nicole Kidman (54) jedna je od najvećih holivudskih glumica. Postala je poznata 1989. kada je snimila film 'Dani Groma' s budućim suprugom Tomom Cruiseom, a proslavila ju je uloga Susanne Stone Moretto u filmu ‘Žena za koju se umire’ iz 1995. godine i tada je dobila mnoge nagrade, uključujući Zlatni globus za glavnu glumicu u komediji.

Nekad je slovila i za jednu od najljepših, međutim, to se promijenilo s obzirom na to da je Nicole tijekom godina radila sve više estetskih zahvata, jer se ne može pomiriti s procesom starenja. Kako bi zaustavila godine, nerijetko poseže za botoksom, zbog čega njezino lice izgleda kao zamrznuto, a čini se kao da ne može normalno pomicati lice.

image

Nicole Kidman

Munawar Hosain/Instar Images/Profimedia
image

Nicole Kidman

Parisa/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Vidljive promjene dogodile su se na licu glumice tjedan dana nakon dodjele Oscara 2017. godine. Jagodice i brada bili su joj pretjerano napunjeni filerima. Čak ni fanovi nisu prepoznali glumicu na Golden Camerau u Hamburgu, kada je njezino lice djelovalo mnogo okruglije i punije.

image

Nicole Kidman

Angela Weiss/ AFP

S obzirom na to da Nicole s godinama postaje sve ljepša, pojavila su se pitanja o tome kako održava svoju blistavu kožu. Zanimljivo je da je ranije demantirala da je išla pod nož.

“Da budem iskrena, potpuno sam prirodna. Nemam ništa na licu ili bilo što”, rekla je jednom prilikom, a kasnije dodala: “Ništa nisam mijenjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovno pomaknuti lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to s ponosom mogu reći.”

image

Nicole Kidman, 2011.

Gabriel Bouys

Ipak, promjene su očigledne, no Kidman i dalje tvrdi da je tajna u vitaminima koje uzima svakodnevno, meditaciji, vježbanju i zdravoj prehrani.

“Izgleda svježe, ali sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled”, rekao je jednom medicinski stručnjak za američke medije.

image

Nicole Kidman, 2005.

Paulo Pirez/lmkmedia.com/Newscom/Profimedia

Naime, bivši suprug Nicole Kidman, glumac Tom Cruise, također je izazvao šok i nevjericu svojim izgledom i to jednom prilikom kada se pojavio na košarkaškoj utakmici LA Dodgersa. Na fotografijama je izgledao gotovo neprepoznatljivo i nakon toga su mnogi zaključili da je pretjerao s podvrgavanjem tretmanima pomlađivanja.

Na temu njegova izgleda bila se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova novog izgleda.

image

Tom Cruise i Nicole Kidman

-/Everett/Profimedia

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i s filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 04:11