KRALJEVSKI TRETMAN

Svi su se zagledali u zgodnu ženu u minijaturnom bikiniju, malo tko je shvatio o kome se radi...

Mlađa sestra princeze od Walesa i njezin suprug vjenčali su se 2017. te imaju troje djece; Arthura, Grace i Rose

Pippa Middleton

 Profimedia

Sestra princeze od Walesa, Kate Middleton, Pippa Middleton pokazala je svoje trbušne mišiće u crvenom bikiniju dok je upijala sunce na plaži u St. Bartsu sa svojim suprugom Jamesom Matthewsom.

Pippa i James vjenčali su se 2017., a zajedno imaju troje djece; Arthura, Grace i Rose. Mlađa sestra princeze od Walesa već je viđena na otoku za zimske praznike sa svojim bratom Jamesom Middletonom, u prosincu 2019.

Pippa i James posjeduju odmaralište Eden Rock na St. Bartsu u kojem su boravile brojne zvijezde poput Eltona Johna, Brada Pitta, Leonarda DiCaprija

image

Pippa Middleton i James Matthews sa svojom djecom

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nedugo prije njezina odlaska na odmor, njezin brat progovorio je o tuzi koju je proživio nakon što je njegov terapijski pas Ella uginuo u dobi od 15 godina. Nakon njezine smrti početkom ove godine, Pippa i Kate te njihovi roditelji bili su uz njega te mu pomagali prebroditi teške trenutke.

- Imao sam 20 godina kada sam je dobio, zajedno smo odrasli, otkrivali smo stvari, ona je pazila na mene, a ja sam pazio na nju. Bila je tu u svim ogromnim trenucima u mom životu i bilo je to stvarno izazovno vrijeme kad sam morao zamisliti sljedeću fazu života bez nje, podijelio je James koji je još ranije rekao koliko mu je Ella pomogla da prebrodi kliničku depresiju te mu „spasila život”.

Također, nevjerojatna stvar je što ga je upravo Ella spojila s njegovom sadašnjom suprugom Alizée Thevenet.

- Nisam ni primijetio, Ella je pobjegla kada sam bio s njom u jednom restoranu. Došla je do te jako lijepe djevojke pa sam joj rekao: „Nadam se da te ne gnjavi”. Zatim je djevojka naručila piće misleći da sam ja konobar pa sam otišao i naručio joj piće. Nekoliko godina kasnije smo se vjenčali!, otkrio je 35-godišnji James.

Do Elline smrti, James i njegova supruga za koju se oženio 2021. imali su sedam pasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:18