PREOKRET U SUDNICI

Svijet bruji o suđenju Gwyneth Paltrow, sve je šokirala: ‘Nabio mi se s leđa, njegove skije su mi raširile noge...‘

Pritisnuo me cijelim tijelom, skijama mi razdvojio noge, a čula sam neobične zvukove stenjanja i gunđanja, rekla je glumica

Gwyneth Paltrow

 Rick Bowmer/Afp

Gwyneth Paltrow (50) šokirala je i prilično zbunila prisutne u sudnici u Utahu, ali i sve koji su suđenje uživo pratili online, kad je sinoć posvjedočila da je prilikom sudara na skijaškoj stazi pomislila da ju netko pokušava- silovati.

Paltrow je naime tužio liječnik Terry Sanderson zbog skijaške nesreće koja se u veljači 2016. dogodila u Deer Valley Resortu u Utahu zbog čega od Oscarovke traži 300 tisuća dolara. Tvrdi da se ona zaletjela u njega na stazi nakon čega je zadobio trajno oštećenje mozga, slomljena su mu četiri rebra, a zbog traume je pao u depresiju. Nakon sudara je, tvrdi, urlala na njega i otišla bez da mu je pomogla.

image

Terry Sanderson

Rick Bowmer/Afp

Paltrow koja je svjedočila sinoć pak tvrdi da je on taj koji se zaletio u nju i to s leđa dok se spuštala niz stazu na planini..

-Njegovo tijelo me pritisnulo straga pa sam se doslovno zaledila od straha. Skijama mi je ušao među noge i nabio se na mene pa sam u jednom sam trenutku pomislila da se događa nešto perverzno i čudno, rekla je Paltrow i odmah nastavila da nikako Sandersona ne optužuje za seksualni napad ali...

-Moj mozak je samo pokušao povezati što se događa iza mene, dodala je. Kaže da je čula zvukove uzdisanja i gunđanja.

- Rekli ste da se u vas zabio muškarac. Kako ste znali da je muškarac?, pitala ju je Sandersonova odvjetnica

- Osjetila sam težinu cijelog njegovog tijela na sebi, a zvukovi stenjanja koje sam čula su tipično muški, objasnila je glumica.

S obzirom da ju je Sanderson optužio da mu nakon sudara nije pomogla i da je urlala na njega hollywoodska ljepotica priznala je da bila ljuta.

image
Rick Bowmer/Afp

-Ne sjećam se jesam li urlala, ali bila sam bijesna. Osjetila sam kako su mi njegove skije raširile noge. Još neko smo vrijeme jurili niz padinu a onda smo pali, zaključila je.

Sandersonova odvjetnica je zatražila da joj u sudnici odglumi način na koji se njen klijent nabio na nju, ali sudac je ideju odbio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:33