SMRT SLAVNOG BUBNJARA

Svjetske zvijezde u nevjerici, opraštaju se od Hawkinsa: ‘Volio sam tvoju nezaustavljivu rock moć‘

Hawkins je bubnjao za Foo Fighterse i jednom preživio overdose heroinom. Sve više informacija iz Bogote potvrđuju da se vratio porocima
 Rich Fury

Iznenadna smrt Taylora Hawkinsa, bubnjara benda Foo Fighters, potresla je glazbeni svijet, a mnogi slavni se preko društvenih mreža opraštaju od njega dok sa strepnjom očekuju vijesti o uzroku smrti. Prve, neslužbene informacije nisu dobre. Spominju se droga i overdose. Hawkins je, podsjetimo, pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Bogoti u Kolumbiji, usred velike južnoameričke turneje benda, koji je u subotu navečer trebao nastupiti na tamošnjem festivalu.

Turneja je otkazana, a šanse da bend nastupi na Grammyu početkom travnja vrlo su male. Iza Hawkinsa su ostale supruga Alison i troje djece.

Američki glazbenik Tom Morello koji je svirao u Rage Against The Machine, a sada je u Audioslaveu objavio je fotografiju sa pokojnim bubnjarem.

"Neka te Bog blagoslovi, Taylore Hawkins. Volio sam tvoj duh i nezaustavljivu rock moć. Počivaj u miru, prijatelju moj", napisao je.

Američka pjevačica Miley Cyrus je preko Instagram storyja pak poručila kako će svoj sljedeći koncert posvetiti upravo Hawkinsu.

"Da Bog blagoslovi Taylora, mir i ljubav cijeloj njegovoj obitelji i kolegama iz benda" napisao je legendarni Ringo Star iz Beatlesa uz fotografiju bubnjara.

Među prvima od Hawkinsa se oprostio i neuništivi pjevač Ozzy Osbourne. On je pak napisao vrlo emotivni oproštaj.

"Taylor Hawkins je bio velika osoba i nevjerojatan glazbenik. Svoje srce, ljubav i sućut šaljem njegovoj supruzi, djeci i obitelji, njegovom bendu i fanovima. Vidimo se na drugoj strani".

"Počivaj u miru Taylor. Mir, ljubav i svjetlo tvojoj obitelji", napisao je australsko američki pjevač Rick Springfield.

"Tako tragično. Počivaj u miru Taylor", napisao je Billy Idol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:59