MRBEAST

Svjetski poznati youtuber stigao je u Dubrovnik: Što to tamo snima?

Prema saznanju Dubrovačkog vjesnika, MrBeast se već nekoliko dana nalazi u Kuparima pored Dubrovnika

MrBeast u jednom od svojih videa

 Screenshot/youtube/mrbeast/

Velika svjetska YouTube zvijezda MrBeast već nekoliko dana nalazi se u dubrovačkim Kuparima gdje snima, doznaje neslužbeno Dubrovački vjesnik. Njegove videe inače pogleda nekoliko desetaka milijuna ljudi i često donira velike iznose ili ih pak koristi za različite izazove.

Ovaj uspješni youtuber ima više od 230 milijuna pretplatnika na toj platformi, a prema podacima Forbesa procjenjuje se da je njegova bruto zarada u 2023. iznosila 82 milijuna dolara.

Sa svojih 25 godina postigao je veliki uspjeh koji rado dijeli s drugima. Putem svog kanala Beast Philanthropy dosad je donirao milijune dolara raznim humanitarnim organizacijama za očuvanje prirode. Financirao je sadnju 25 milijuna stabala, gradnju bunara s pitkom vodom u Africi, donirao je tehnologiju školama i pomaže različitim organizacijama i beskućnicima.

Osim što je digitalni kreator, ima i svoj brend Feastables i čokolade imena MrBeast Bar koje se mogu nabaviti u Hrvatskoj. A što to MrBeast snima u blizini Dubrovnika, ostaje za vidjeti na njegovu YouTube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:12