NESTAŠNI DEKOLTE

Svjetskoj ljepotici provirila bradavica: Nehotice otkrila previše, ali uopće ne mari za to

Dok je izlazila iz ekskluzivnog noćnog kluba, gornji dio njezine šljokičaste, poluprozirne haljine se poprilično rastvorio

Kate Moss

 Profimedia

Slavna manekenka Kate Moss izgledala je kao milijun dolara tijekom večernjeg izlaska u Londonu, no pritom joj se dogodila mala nezgoda. Naime, dok je izlazila iz jednog ekskluzivnog noćnog kluba tijekom ranih jutarnjih sati, gornji dio njezine šljokičaste, poluprozirne haljine se poprilično rastvorio te joj je provirila bradavica.

image

Kate Moss

Profimedia

Vladarici modnih pisti to, čini se, nije nimalo zasmetalo pa je ponosno šetala dalje držeći pod ruku svoju prijateljicu.

image

Kate Moss

Tot/Goff Photos/Profimedia

Kate je u izlazak odlučila otići bez grudnjaka, a pod haljinom su se jasno ocrtavale njezine crne, minijaturne gaćice. Strani mediji navode i da se dobro zabavljala na zabavi povodom obilježavanja 40. rođendana dijetne Coca-Cole, nakon što je ranije ove godine imenovana kreativnom direktoricom brenda. Kate se tamo družila s prijateljem DJ-em Fat Tonyjem, a pokazali su i zavidne plesne pokrete na podiju. Zatim se uputila u dva ekskluzivna noćna kluba, a večer je završila na privatnom kućnom partyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:04