SVE PROVIRILO

Svoje gole bradavice pokušala je prikriti dugom, plavom kosom, ali to joj baš i nije uspjelo...

39-godišnja reality sestra prošetala je u odvažnoj, prozirnoj, crnoj mini haljini ispod koje nije nosila grudnjak

Khloé Kardashian

 Profimedia/

Reality zvijezda Khloe Kardashian privukla je sve poglede kada se u četvrtak navečer pojavila na zabavi svoje sestre Kylie Jenner povodom predstavljanja brenda vodka-soda koktela Sprinter u zapadnom Hollywoodu.

39-godišnja reality sestra prošetala je u odvažnoj, prozirnoj, crnoj mini haljini ispod koje nije nosila grudnjak pa su se jasno ocrtavale njezine bradavice. Cijeli outfit upotpunila je crnim najlonkama i štiklama, a svoje grudi pokušavala je sakriti raspuštenom dugom kosom. No, nije joj to baš uspijevalo.

image

Khloé Kardashian

Profimedia/
image

Khloé Kardashian

Shabba/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shabba/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Osim Khloe, jedini član obitelji koji je došao podržati mladu Jennericu bila je njihova mama Kris Jenner (68). Društvo joj je pravio dugogodišnji dečko Corey Gamble, koji je nedavno uživao na skijanju u Aspenu ni s kim drugim nego s princem Harryjem. Sestre Kim, Kourtney i Kendall nisu se pojavile na ovom događaju.

No, Kylie to nije omelo, a osnivačica Kylie Cosmeticsa izgledala je poput prave bombe! 26-godišnja poduzetnica i reality zvijezda ostavila je sve bez teksta u crnoj haljini od lateksa koja je otkrivala njezin ubojiti dekolte.

Svoj seksi outfit upotpunila je prozirnim štiklama i zlatnom narukvicom. Osiguranje ju je otpratilo do ulaza u restoran, gdje su već bili posluženi pladnjevi s limenkama Sprintera.

image

Kylie Jenner

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ranije ovog mjeseca otkriveno je da će Kylie sa Sprinterom ući na tržište alkoholnih pića. Ona nije prva članica te obitelji koja se bacila u taj biznis. Naime, njezina starija sestra Kendall (28) već ima svoj brend tekile, 818, koji je debitirao 2021. i dobro napreduje.

Sprinter je napravljen od vrhunske votke, gazirane vode i voćnog soka, a dolazi u četiri okusa: crne trešnje, breskve, grejpa i limete.

"Sprinter je moj odgovor na sve veću potražnju potrošača za kvalitetnim koktelima u limenci", rekla je Kylie, koja se nada da će nova linija proizvoda privući mlađe potrošače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 08:44