‘NESHVAĆEN‘

T.J. Miller: ‘Ryan i ja smo se pomirili, poslao mi je mail. Bio je to nesporazum‘

Kontroverzni komičar je izjavio kako je sve krivo shvaćeno, da je u pitanju nesporazum

 TJ Miller

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što je izjavio kako je Ryan Reynolds "nesigurni tip" s kojim više nikada ne bi radio, kontroverzni glumac i komičar T.J. Miller tvrdi da je u međuvremenu riješio probleme sa zvijezdom "Deadpoola".

Naime, Miller koji je posljednjih godina bio upleten u brojne probleme, uključujući optužbe za seksualni napad i uhićenje zbog navodne lažne prijetnje bombom, gostujući u srijedu u emisiji Jima Nortona i Sama Robertsa, rekao je da mu se Reynolds obratio nakon što ga je Miller javno iskritizirao.

"Bilo je stvarno cool, poslao mi je e-mail sljedeći dan. Bio je to nesporazum, pa sam mu uzvratio e-mail i sada je, kao, u redu", kazao je glumac. Predstavnici Reynoldsa nisu još odgovorili na zahtjev EW-a da komentiraju cijeli slučaj. Miller je inače Reynoldsu s kojim je glumio u "Deadpoolu" predbacio da je prema njemu bio užasno zao, da ga mrzi i da ga je ponizio pred ekipom filma.

Sada navodi kako ne vidi ništa loše u svojim početnim primjedbama o Reynoldsu. "Nisam mislio da sam rekao nešto toliko negativno. Osjećam se loše jer je to sigurno pogrešno protumačeno. Ali sljedeći dan smo on i ja razgovarali i sve je u redu", rekao je.

Pored toga uvrijedio se načinom na koji je priča popraćena u medijima, nazvavši je "mamcem za klikove" i rekavši da su mediji "pogrešno protumačili" njegove komentare.

"Samo sam ispričao priču sa seta za koju sam mislio da je čudna", rekao je mrtav-hladan ne demantirajući ništa što je izrekao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:50