ZLOGLASNA EKIPA

Tabloidi se raspisali o rodbini Kanyeove supruge: ‘Pa njenog ujaka zovu Al Capone! Jasno je zašto‘

Biancin otac, Leo Censori odslužio je dugogodišnju kaznu zbog uvoza i posjedovanja heroina i oružja, a zbog prijetnji smrću morao je tražiti policijsku zaštitu

Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nova supruga Kanyea Westa, Bianca Censori, koja je nedavno izazvala bijes upuštajući se u oskudnoj odjeći u vulgarno seksualno ponašanje s reperom u Veneciji, dolazi iz ozloglašene zločinačke obitelji u Australiji, a njen ujak poznat je pod nadimkom ‘Al Capone iz Melbournea‘, donosi MailOnline.

Biancin otac je Elia LeoCensori (69), koji je odslužio dugogodišnju zatvorsku kaznu nakon presude za posjedovanje i uvoz heroina, te napunjenog pištolja. Rođak ga je opisao kao ‘tešku kriminalnu figuru‘, a Leo je devedesetih navodno bio označen za ubojstvo te je, svjestan da prijetnja često rezultira smrtonosnom stvarnošću, prihvatio policijsku zaštitu.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

A tu je i Biancin stric, Eris Censori, zloglasni gangsterski ubojica.

Njihov najstariji brat Edmondo, poznat kao ‘Eddie Capone‘, ima niz osuda uključujući napad na policiju, krađu i prijetnje. Opisan kao ‘mali, ali debeli čovjek‘ bio je uključen u posao s automatima u Perthu i Melbourneu. Službeno je tvrdio da je izbacivač, radnik, upravitelj stroja, monter, postavljač biljara i vlasnik kafića.

Edmondo, Leo i Eris, zajedno s još troje braće i sestara, bili su djeca imigranti kad su sa svojim roditeljima Filippom i Grazijom stigli u Australiju 1960-ih. Obitelj je spakirala svoje stvari u kući u regiji Abruzzo u središnjoj Italiji kako bi započela novi život na drugom kontinentu.

image

Kanye West i Bianca Censori u Veneciji

Profimedia/

Poznato je da se Eddie još kao tinejdžer motao po kafićima u predgrađu Melbournea prije nego što je obitelj ušla u posao s automatima za igrice i prije nego što su je počeli povezivati ​​s nasiljem i drogom.

Dok je zabave željna Bianca uživala u prijateljstvu bivših školskih kolega u Melbourneu, njezin otac i stričevi izvlačili su pozamašne količine novca od kriminalnih aktivnosti.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Leova bivša supruga Faye Glascott rekla je u intervjuu iz 1991. godine da je Leo bio uključen u kartel koji je kontrolirao veliki dio kockarske industrije podzemlja u 1980-ima - i od kojeg se obogatio. S druge strane, Bianca ne govori javno o obiteljskoj povijesti. Međutim, gospođa Glascott je otkrila kako je svojevremeno pronašla desetke tisuća dolara skrivenih oko njihove obiteljske kuće u zelenom predgrađu Melbournea, Alphingtonu, ali i da je policija tijekom pretresa u njihovoj kuhinji pronašla heroin.

U Alphingtonu još uvijek živi Leova sadašnja supruga Alexandra, Biancina majka, zajedno s Biancinim sestrama Angelinom i Alyssias. No, Alexandra je odbila komentirati suprugovu kriminalnu prošlost.

Kako bilo, 46-godišnji West već je predstavljen obitelji Censori s kojima je proveo neko vrijeme u srpnju kada je sa suprugom otputovao u Tokio gdje je su oni tada boravili.

image

Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 17:42