SNIMLJENI ZAJEDNO

Tajanstvena manekenka: Tko je nova djevojka Brada Pitta, ljepotica o kojoj piše cijeli svijet

Daily Mail otkriva fotografije koje dokazuju da su se Brad Pitt i Nicole Poturalski bili zajedno na koncertu Kanye Westa
Nicole Poturalski
 Instagram

Nakon što je američki glumac Brat Pitt snimljen u društvu atraktivne djevojke na jugu Francuske, kamo su zajedno doputovali privatnim avionom, svi su se showbiz mediji dali u potragu za informacijama o tajanstvenoj manekenki o kojoj nije dostupno baš previše informacija.

Daily Mail otkriva fotografije koje dokazuju da su se Brad Pitt i Nicole Poturalski poznavali prije devet mjeseci kada su zajedno snimljeni na koncertu Kanye Westa u Los Angelesu u VIP loži. Svi su tada mislili da je glumica Alia Shawkat, koja je bila s njima u društvu, Pittova nova odabranica, a tek sada se doznaje što se kuhalo daleko od očiju znatiželjnih medija.

U međuvremenu je pouzdani izvor za američki tabloid Page Six potvrdio da su Brad i 27-godišnja Njemica Nicole Poturalski u ljubavnoj vezi.

Prema dostupnim podacima, nova Bradova djevojka Nicole Poturalski ponekad koristi umjetničko ime Nico Mary, a zastupaju je tri manekenske agencije A Management, Official Models u New Yorku i NEXT Models u Los ANgelesu. Visoka je 178 centimetara, a dosad je krasila naslovnicu njemačkog izdanja Harper's Bazaara te rujansko izdanje njemačkog Ellea.

Kako javlja Daily Mail, kao dijete je željela postati morski biolog, no već u 13. godini ju je otkrio lovac na talente u pariškom Disneylandu.

Rodom je iz Bergkamena u njemačkoj rurskoj oblasti, a poljskog je porijekla. Daily Mail također tvrdi da govori pet jezika,

Sudeći po fotografijama na njezinom Instagram profilu, vrijeme provodi uglavnom u Berlinu i Los Angelesu, a također ponekad objavljuje fotografije iz ljetovališta Amalfi i Ibiza.

Na njezinom manekenskom profilu agencije A Management stoji da bi voljela imati supermoć vremenske putnice kako bi mogla posjetiti sva divna mjesta i događaje iz povijesti, ali i sebe u budućnosti.

View this post on Instagram

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Prema tvrdnjama Daily Maila, Nicole Poturalski ima sina, Emila, a tu tvrdnju taj medij temelji na dvije fotografije na Instagramu.

Iako na Instagramu uglavnom objavljuje vlastite izazovne fotografije koji služe za reklamu odjevnih artikala, nerijetko pokazuje i društveni angažman.

U svibnju je nosila majicu s natpisom 'Zaštitite djecu, a ne oružje' te prenosi savjete drugih kako zaustaviti trgovinu djecom, a podržala je i govor glumice Blake Lively o dječjoj pornografiji.

O Bradu izravno nije bilo niti riječi na njezinu profilu, no koncem ožujka je ipak dala naslutiti da u njezinom životu postoji bolja polovica.

- Subote ovih dana služe za introspekciju, čitanje knjiga i druženje s boljom polovicom.

View this post on Instagram

Mornings ☂️

A post shared by Nico (@nico.potur) on

image
Brad Pitt i Nicole Poturalski snimljeni su u zračnoj luci Le Castellet na jugu Francuske, u blizini Marseillesa
Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Brad Pitt i Nicole Poturalski snimljeni su u zračnoj luci Le Castellet na jugu Francuske, u blizini Marseillesa
Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Brad Pitt i Nicole Poturalski snimljeni su u zračnoj luci Le Castellet na jugu Francuske, u blizini Marseillesa
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:07