SLAVNI NEPRIJATELJI

Tajna koju je Sorvino odnio u grob: ‘Da sam ga sreo, ne bi hodao. Bio bi u invalidskim kolicima‘

Paul i njegova kći imali su otvoren odnos u kojem mu se ona požalila na probleme s poznatim producentom Harveyjem Weinsteinom

Paul i Mira Sorvino

 Lisa Rose/Zuma Press/Profimedia

Glumac Paul Sorvino, koji je igrao ulogu gangstera Paulieja Cicerona u klasičnom mafijaškom filmu "Goodfellas", preminuo je u 84. godini, rekao je u ponedjeljak njegov glasnogovornik. Njegova kći Mira (54) oprostila se od njega i putem Twittera, a evo kroz što su sve prošli zajedno.

Mira i njezin otac bili su vrlo bliski. Imali su otvoren odnos u kojem mu se Mira požalila na probleme s poznatim producentom Harveyjem Weinsteinom (70).

- Ako ga ikad sretnem na ulici... Trebao bi se nadati da će otići u zatvor, jer ako se sretnemo, mislim da će ležati na podu, rekao je Paul prije mnogo godina te dodao kako mu je bolje da se ne upoznaju.

Kći je 2017. progovorila

Mira Sorvino je 2017. godine tvrdila da se Weinstein neprimjereno ponašao prema njoj 1990-ih.

- Počeo mi je masirati ramena, zbog čega mi je bilo jako neugodno, a onda me sve više dodirivao, kao da me pokušava juriti okolo, rekla je tijekom intervjua za The New Yorker.

Otprilike u to vrijeme, dva redatelja također su se javila s tvrdnjama da je Weinstein pokušao staviti Miru na crnu listu kako bi upropastio njezinu karijeru.

Sorvino je rekao da je bio bijesan kada je saznao za susret svoje kćeri s Weinsteinom.

- Da sam znao, ne bi hodao. Bio bi u invalidskim kolicima, rekao je tada glumac.

Oproštaj od oca

Usred vijesti da je Sorvino preminuo prirodnom smrću, Mira je na društvenim mrežama podijelila iskrenu poruku o ljubavi koju su dijelili ona i njezin slavni otac.

- Preminuo je moj otac, veliki Paul Sorvino. Moje je srce puklo, život pun ljubavi, radosti i mudrosti s njim je gotov. Bio je najdivniji otac. Jako ga volim. Šaljem ti ljubav u zvijezdama, tata, dok se uspinješ, napisala je na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:57